Horoscop zilnic 16 septembrie 2023. Săgetătorii se simt atrași de cineva din anturaj, Berbecii au nevoie de o schimbare în cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 16 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă nu vei ști să-ți oprești impulsurile și să te folosești constructiv de energia zilei de astăzi, când Luna formează un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău, s-ar putea să apară tensiuni în cuplu. Pe de altă parte, o experiență neașteptată ar putea să te facă să realizezi că ai nevoie de o transformare în cuplu pentru a fi fericită cu adevărat.

 

Taur

 

Deși este o zi liberă, te preocupă activitățile de la locul de muncă. Aspectul strâns care se formează între Lună, guvernatoarea casei comunicării, și Marte, planeta acțiunii, ar putea să aducă conflicte cu colegii și sarcini stresante. Ai grijă și la sănătate și nu te suprasolicita prea mult, pentru că vei simți efectele în perioada următoare!

 

Gemeni

 

Sectorul sentimental este activat astăzi de aspectul care se formează între Lună și Marte, planeta acțiunii. Ești dornică să-ți recucerești partenerul, să-l surprinzi sau să flirtezi. Comunicarea se îmbunătățește și ești dispusă să faci compromisuri pentru a evita niște conflicte. Dacă ești părinte, ai grijă la relațiile cu copiii! Nu ar strica mai multă răbdare.

 

Rac

 

Sectorul vieții de familie și relațiilor cu rudele, în special cu părinții, este activat, astăzi, de aspectul strâns, care se formează între Lună, guvernatoarea ta, și Marte, planeta acțiunii. S-ar putea să apară neînțelegeri cu familia, dacă îți impui punctele de vedere și te contrazici. Aveți viziuni diferite și ar trebui să înțelegi că nu rezolvi nimic cu ceartă. Mai bine îți redirecționezi energia în lucruri constructive pentru casă.

 

Leu

 

Luna și Marte, planeta acțiunii, formează un aspect strâns în casa comunicării și deplasărilor. S-ar putea să socializezi mai mult, astăzi, să faci niște deplasări, să primești vizite sau să mergi într-o vizită. De asemenea, te interesează să ceri păreri, pentru că vrei să începi o activitate profesională nouă.

 

Fecioară

 

Astăzi, te interesează cum să-ți suplimentezi veniturile și cauți soluții. Pe de altă parte, aspectul strâns dintre Lună și Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, ar putea să aducă și cheltuieli, să faci niște deplasări și să te oprești la cumpărături. Atenție, că poți achiziționa obiecte pentru casă sau lucruri, care nu-ți sunt neapărat necesare!

 

Balanță

 

Luna îți tranzitează zodia, astăzi, și formează un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii. Te ocupi de tine, de proiectele tale, dar ești și determinată să obții o împăcare, dacă au existat neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Ai idei originale de a patrece timpul și îi faci o surpriză acestuia. Atenție, însă, că poți să fii mai conflictuală și fără să-ți dai seama, să strici planurile!

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să te simți mai obosită și cu o stare emoțională nu foarte bună, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău, în casa izolării și subconștientului. S-ar putea să ai frământări sau niște amintiri să te copleșească. Îți redirecționezi energia spre interior și cauți să te echilibrezi. 

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai tendința să-ți impui punctul de vedere în relațiile cu prietenii, într-un proiect sau în relația cu copiii, dacă ești părinte. Prietenii îți pot propune proioiecte noi în care să te implici. Pe de altă parte, dacă ești singură, s-ar putea să te simți atrasă de cineva din anturaj și să ai curajul să-ți împărtășești sentimentele. 

 

Capricorn

 

Aspectul strâns care se formează, astăzi, între Lună și Marte, planeta acțiunii, activează casa carierei, a relațiilor cu superiorii, străinătatea sau imagininea/reputația. Posibil să ai unele tensiuni cu autoritățile, așa că ai grijă! Pe de altă parte, te poți remarca din punct de vedere profesional sau să iei o decizie în carieră, după ce te sfătuiești cu cineva din familie.

 

Vărsător

 

Astăzi, aspectul strâns între Lună și Marte, planeta acțiunii, vine să-ți aducă determinare în susținerea punctelor de vedere, a principiilor. Contextul astral te ajută să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, mai ales că Soarele, guvernatorul casei relației, formează un aspect de susținere cu Uranus, guvernatorul tău. Profită de această zi să repari ceva ce ai stricat în relație!

 

Pești

 

Luna, guvernatoarea casei sentimentale și a aventurilor romantice, formează astăzi un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în casa intimității. Așadar, se anunță o zi pasională, în care ai putea să lași deoparte neînțelegerile și să-ți îmbunătățești relația. Și sectorul financiar este activat și va fi nevoie să ajungeți la un punct comun.

 

related posts

Modifică setările cookies