Horoscop zilnic 17 aprilie 2023. Scorpionii singuri încep o poveste de iubire, Berbecii se vindecă de o relație toxică


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 17 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează și astăzi zodia Pești și formează o conjuncție cu Neptun, în casa frământărilor interioare și trecutului. Posibil să ai niște revelații, conștientizări, să faci niște schimbări interioare, să te vindeci de niște frici, de o relație toxică. Din punct de vedere al sănătății, poți rezolva o problemă printr-un tratament alternativ.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa prietenilor, vieții sociale, iar conjuncția pe care Luna o formează cu Neptun din zodia Pești, îți aduce popularitate și lărgirea cercului de prieteni, de proiecte prin care te poți pune în valoare. De asemenea, s-ar putea să renunți la unele planuri pentru a face loc unor oportunități noi care vin spre tine.

 

Gemeni

 

Deși este o zi liberă, te preocupă cariera, reputația profesională sau pregătirea unei călătorii în străinătate. Conjuncția Lunii cu Neptun din zodia Pești, care se formează astăzi, îți aduce intuiție într-o chestiune care ține de activitatea profesională, legată de începerea unui proiect nou. De asemenea, faci planuri cu partenerul pentru vacanța de vară.

 

Rac

 

Conjuncția Lunii, guvernatoarea ta, cu Neptun din zodia Pești, îți aduce preocupări pentru spiritualitate, mai ales că simți că se deschid niște porți și faci progrese în această direcție. Traversezi o perioadă bună de evoluție pe mai multe planuri. S-ar putea să fii tentată să începi niște cursuri, să mai obții niște calificări.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Neptun din zodia Pești, îți aduce soluții la o chestiune financiară. Poți face o investiție, poți rezolva un context financiar care ține de resursele pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane. De asemenea, intră în vizorul tău și casa intimității și poți clarifica anumite chestiuni în relație.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Neptun din zodia Pești, aduce o schimbare în planul relațional, în special într-o relație importantă pentru tine. Aspectul armonios care se formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa credințelor și principiilor, aduce progres cu ajutorul partenerului. Dacă ești singură, simți că este momentul să intri într-o relație.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Neptun din zodia Pești, îți aduce șansa să găsești soluție la o problemă de sănătate, mai ales dacă ai adoptat un alt stil de viață. În ce privește activitatea profesională, vrei să închei un contract sau să semnezi unul nou.

 

Scorpion

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Lună și Neptun din zodia Pești, din sectorul asociat iubirii, fericirii și aventurilor romantice, aduce clarificări în planul sentimental. Dacă îți dorești să devii părinte, afli de apariția unui copil. Dacă ești singură, poți începe o poveste nouă de iubire.

 

Săgetător

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Lună și Neptun din zodia Pești te ajută să scapi de niște traume emoționale din copilărie și reușești să-ți dai seama cum poți rezolva o problemă locativă. Dacă ești plecată din țară, este posibil să revii acasă, să cumperi o casă sau să începi o renovare. Relația cu familia, în special cu părinții, este bună.

 

Capricorn

 

Sectorul gândirii, comunicării, interacționării cu ceilalți și deplasărilor este dinamizat, astăzi, de conjuncția dintre Lună și Neptun, din zodia Pești. În urma unor conversații, îți schimbi perspectiva, raționamentul și te bucuri de viziuni noi. De asemenea, poți înțelege niște lucruri la un alt nivel spiritual.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Neptun din zodia Pești, din casa banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau alte activități extraprofesionale, te ajută să găsești soluții originale într-un context financiar, mai ales că se formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău.

 

Pești

 

Conjuncția Lunii cu Neptun, care se formează astăzi în zodia Pești, dinamizează casa personalității. S-ar putea să ai niște conștientizări în ce privește sistemul de valori, credințele, principiile, o creștere spirituală în planul personal. Expansiune poți avea și-n planul profesional, prin încheierea unor cursuri, studii și obținerea unor calificări.  

 

related posts

Modifică setările cookies