Horoscop zilnic 17 august 2015. Scorpionii primesc o veste importanta, iar Pestii isi fac o schimbare de look


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 august 2015. 


BERBEC

Astrele par sa fie de partea ta in aceasta zi, de aceea ar trebui sa profiti din plin de aceasta situatie fie ca este vorba de un proiect profesional sau despre o decizie pe plan personal. 

TAUR

Esti nevoita sa faci niste cheltuieli neprevazute, motiv pentru care trebuie sa apelezi la banii din contul de economii si sa-ti anulezi niste planuri, 

GEMENI

Partenerul de viata iti face o surpriza inca de la inceputul zilei, de aceea esti plina de energie si reusesti sa-i inveselesti si pe cei din jurul tau. 

RAC

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, iar discutiile in care esti implicata astazi mai mult te incurca decat sa te ajute. 

LEU

Ai chef sa faci o schimbare in viata ta, iar de astazi iti propui sa faci mai mult sport. Incepi ziua cu o sesiune de alergari, iar seara o incheie la fel. 

FECIOARA

Te certi cu partenerul de viata si ii reprosezi tot ce aveai pe suflet. Chiar daca e o discutie dura, acest conflict te elibereaza si te ajuta sa te calmezi. 

BALANTA

Esti cu gandul numai la concediul care se apropie, motiv pentru care nu prea mai ai chef de munca, insa trebuie sa te aduni daca nu vrei sa ai probleme. 

SCORPION

Primesti o veste importanta din partea unei prietene dragi, de aceea astazi sarbatoresti alaturi de ea si de cativa amici pe care nu-i mai vazusei de ceva vreme. 

SAGETATOR

Trebuie sa oferi niste explicatii pentru deciziile pe care le-ai luat in timpul unui proiect, insa pana la urma se dovedeste ca totul a fost doar o incurcatura. 

CAPRICORN

Ai parte de o zi linistita, in care nu se intampla nimic neobisnuit si in care iti rezolvi problemele de la job, apoi iesi in oras si mergi la un film cu partenerul de viata. 

VARSATOR

Vrei sa incepi saptamana cu o schimbare de look. Dimineata mergi la salon si te resfeti, iar apoi te bucuri de reactiile pozitive pe care le primesti din partea colegilor. 

PESTI

Te pregatesti pentru organizarea unei petreceri surpriza pentru partenerul tau, iar aranjamentele cu prietenii le incepi inca de astazi pentru a fi sigura ca iese totul cum iti doresti. 

related posts

Modifică setările cookies