Horoscop zilnic 17 august 2016. Racii ajuta un prieten aflat la greu,  iar Capricornii au probleme financiare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 august 2016.


BERBEC

In ultima perioada, ai avut sentimentul ca in viata ta nu se intampla nimic interesant. Ei bine, astazi acest lucru s-ar putea schimba definitiv. E posibil sa cunosti pe cineva care sa iti schimbe viata, sa primesti o oferta de job de nerefuzat sau sa castigi o suma importanta de bani.

TAUR

Viata ta a fost haotica in ultima vreme, iar astazi este momentul sa faci un pic de ordine in ea. Te poti concentra pe aspectele mai simple, cum ar fi curatenia de acasa sau terminarea taskurilor ramanse in aer de la birou. Te vei simti mult mai bine dupa.

GEMENI

Nativele au astazi parte de experiente noi, pe care initial le privesc cu reticenta. In final insa, se bucura de aventura traita. Spre finalul zilei primesc o veste importanta de la o persoana pe care nu au mai vazut-o de mult timp.

RAC

Ajuti un prieten care se afla la ananghie, iar intreaga zi ti-o petreci sub semnul bunei dispozitii si a relaxarii. Seara iesi in oras cu prietenii sau iei cina impreuna cu familia.

LEU

Incepi ziua cu un conflict la locul de munca, ceea ce iti creeaza o stare de spirit destul de proasta. Nu reusesti sa rezolvi problema, asa ca intreaga zi va fi destul de neplacuta pentru tine.

FECIOARA

Se anunta o zi obisnuita, in care lucrurile merg de la sine: iti organizezi activitatile la locul de munca, iar seara o petreci alaturi de cativa prieteni sai ,e,bri apropiati ai familiei in oras.

BALANTA

Primesti o suma de bani neasteptata, care te ajuta sa iti achiti o parte din datorii si chiar sa-ti indeplinesti cateva dorinte la care visai de ceva vreme. Zi propice pentru tine!

SCORPION

Ai parte de o revelatie care o sa iti schimbe total viata. S-ar putea sa descoperi niste sentimente pentru un barbat pe care pana acum il credeai doar amic. Nu ignora aceste noi senzatii, sste posibil sa incepi o frumoasa poveste de dragoste. 

SAGETATOR

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite si incerci sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. Deci organizezi o cina romantica pentru sfarsitul zilei.

CAPRICORN

Vei avea surpriza sa constati ca nu mai ai contul atat de plin pe cat credeai. Ai nevoie de bani pentru niste cheltuieli urgente si vei fi nevoita sa apelezi la familie pentru un imprumut. Incearca sa ramai calma si sa nu te enervezi prea tare din cauza lipsurilor financiare.

VARSATOR

Nu esti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca incercarile de a comunica cu cei din jur esueaza. La job reusesti sa impresionezi cu realizarile tale, insa asta nu te ajuta deloc.

PESTI

Astazi te simti enervata de faptul ca toata lumea isi baga nasul in treburile tale. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu folosesti un limbaj pe care mai tarziu sa il regreti. Diplomatia este cuvantul de baza.

related posts

Modifică setările cookies