Horoscop zilnic 17 mai 2023. Peștii cunosc pe cineva cu care rezonează și pot începe o relație, care să-i facă fericiți


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 17 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ai multă energie datorită tranzitului Lunii prin casa personalității. Reușești să găsești soluții la diverse probleme de la serviciu sau care au legătură cu casa. În plus, conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, te ajută să iei decizii înțelepte, fără să te arunci cu capul înainte, cum ai tendința să faci de obicei.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să te confrunți cu amintiri din trecut sau cu ceva care te-a marcat și din care ai avut de învățat. Conjuncția Lunii cu Chiron, care se formează în casa subconștientului și frământărilor interioare, îți dă ocazia să meditezi mai mult sau să cauți modalități de vindecare, dacă ai suferit o dezamăgire în planul sentimental.

 

Gemeni

 

Astăzi ești preocupată de unele aspecte financiare. Conjuncția Lunii, guvernatoarea casei banilor, cu Chiron, micul înțelept, te ajută să găsești soluții de creștere a veniturilor. De asemenea îți faci planuri de viitor și discuți cu partenerul despre ideile tale.

 

Rac

 

Astăzi, te concentrezi pe carieră și scopurile tale profesionale. Ai șansa să negociezi sau să semnezi contracte avantajoase. Gândești clar și eficient, iar conjuncția Lunii cu Chiron, din casa carierei, te ajută să iei decizii înțelepte în planul profesional.

 

Leu

 

Astăzi, ai parte de coversații constructive cu colegii de serviciu despre sarcinile și activitatea profesională. Conjuncția, care se formează între Lună și Chiron, din casa principiilor și credințelor, perfecționării profesionale, călătoriilor și chestiunilor birocratice, te ajută să iei decizii bune într-un context profesional, privind studiile, o deplasare sau obținerea unor acte importante. În planul relațional este posibil să apară unele divergențe de opinie în raport cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Astăzi, te ocupi de aspectele financiare și poți primi o sumă de bani sau să recuperezi o datorie. De asemenea, cauți modalități noi de a câștiga bani și poți avea surprize plăcute din partea unor prieteni, care te vizitează și-ți aduc un cadou deosebit.

 

Balanță

 

Astăzi, găsești soluții la o problemă legată de serviciu. Acasă, te bucuri de sprijinul partenerului, cu care te sfătuiești și te ajută să iei niște decizii profesionale. Ai nemulțumiri salariale și nu știi cum să pui problema șefilor, dar conjuncția Lunii cu Chiron îți aduce o idee de abordare, astfel încât să nu primești un refuz.

 

Scorpion

 

Astăzi ești plină de energie la locul de muncă și te adaptezi repede la sarcinile noi, pe care le-ai preluat recent. De asemenea, te concentrezi bine pe ce ai de făcut și nu dai înapoi de la sarcini mai grele, care, unele dintre ele nici nu intră în responsabilitatea ta. 

 

Săgetător

 

Conjuncția Lunii cu Chiron, care se formează astăzi în casa iubirii și aventurilor sentimentale, te ajută să vezi mai clar ce nu merge în relație. Ai putea începe prin a discuta sincer cu partenerul de cuplu, iar acest lucru ar putea aduce îmbunătățirea relației.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să fii interesată să rezolvi chestiuni legate de casă și familie, iar conjuncția Lunii cu Chiron te ajută să iei decizii înțelepte privind administrarea bugetului pentru casă. Ai intenția de a achiziționa lucruri utile sau faci planuri cu partenerul pentru o mutare.

 

Vărsător

 

Astăzi s-ar putea să faci mai multe deplasări pentru a rezolva chestiuni financiare, administrative, juridice, să te înscrii la un curs. Conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, care se formează în casa comunicării te ajută înttr-o negociere, interviu, examen. De asemenea, la serviciu poți impresiona cu ideile tale originale.

 

Pești

 

Registrul astral de astăi te îndeamnă să îți faci planuri de vacanță. În partea a doua a zilei, ai grijă la relațiile cu prietenii, pentru că s-ar putea să aveți mici neînțelegeri! În planul sentimental, apare cineva cu care rezonezi și poți începe o relație, care să te facă fericită.

 

related posts

Modifică setările cookies