Horoscop zilnic 17 martie 2023. Gemenii se pot îndrăgosti de cineva din trecut, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de sănătate, dragoste și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 17 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, traversează zodia Taur, respectiv casa financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Pentru că Venus guvernează și casa relațiilor, s-ar putea să-ți răsfeți partenerul de cuplu cu mici cadouri.

 

Taur

 

Începând de astăzi te bucuri de tranzitul lui Venus prin zodia ta. Până pe 11 aprilie ți se îmbunătățește starea, ai mai mult farmec, ești interesată de felul în care arăți și îți împrospătezi garderoba. Recomandarea astrelor este să te preocupi mai mult de tine.

 

Gemeni

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, începând de astăzi și până pe 11 aprilie, prin sectorul subconțtientului și trecutului, îți dă șansa să te detașezi de trecut și să ai parte de o vindecare sentimentală. Pe de altă parte, s-ar putea să apară cineva din trecut, dar numai de tine depinde cum vor decurge lucrurile.

 

Rac

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Taur, de astăzi și până pe 11 aprilie, îți activează sectorul vieții sociale și te ajută să-ți îmbunătățești relațiile de prieteni, să cunoști persoane noi cu care ai pasiuni comune. Ai nevoie langă tine de acele persoane cu care împărtășești aceleași principii și credințe. De asemenea, proiectele în care ești implicată prind contur.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Taur, respectiv casa carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 11 aprilie pot să apară șanse și oportunități în planul profesional, propuneri, relații bune cu șefii. De asemenea, primești susținere din partea acestora sau de la persoane cu putere de decizie.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat călătoriilor, sistemului educațional, perfecționarea profesională, sistemul de valori. Urmează o perioadă în care îți dorești să studiezi un domeniu de interes pentru tine, poți obține o diplomă, să pleci într-o călătorie, îți poți consolida niște principii de viață și convingeri.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, guvernatoarea ta, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul intimității, încrederii reciproce, dar și sectorul intereselor financiare. Contextul astral aduce pasiune și îmbunătățirea relației cu partenerului. De asemenea, veniturile partenerului pot crește sau poți obține sume de bani din alte surse decât salariile.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și a parteneriatelor profesionale. Dacă ești singură, ai toate șansele să începi o relație nouă, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, te armonizezi cu partenerul. De asemenea, tranzitul susține parteneriatele și relațiile profesionale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, traversează zodia Taur, respectiv sectorul muncii și sănătății. Se îmbunătășesc relațiile cu colegii și observi că-ți poți îndeplini mai ușor sarcinile de lucru. De asemenea, și starea de sănătate se îmbunătățește, mai ales dacă vei alege să-ți schimbi regimul de viață.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unui talent, vacanțelor. Așadar, ai toate șansele să te îndrăgostești și să începi o nouă relație. De asemenea, poți deveni părinte în perioada următoare sau îți rezervi mai mult timp copiilor, dacă ești părinte. Contextul astral susține creativitatea și planificarea vacanțelor.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. În perioada următoare vei ajunge mai ușor la viziuni comune cu părinții sau cu ceilalți membrii ai familiei și s-ar putea să te intereseze începerea unei reamenajări a casei. 

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 11 aprilie, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Taur, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți. Comunicarea se îmbunătățește, acumulezi mai ușor informații și ai parte de negocieri profitabile. De asemenea, ai noroc la informații utile. Dacă ești singură, îți poți întâlni jumătatea la un drum scurt.

related posts

Modifică setările cookies