Horoscop zilnic 17 noiembrie 2016. Varsatorii primesc un cadou, iar Berbecii se cearta cu cineva de la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 noiembrie 2016.


BERBEC

Te certi cu un coleg de munca si incerci sa aplanezi conflictul, insa nu prea reusesti, asa ca intervin superiorii pentru a rezolva problema.

TAUR

Primesti o suma de bani la care doar visai, iar asta te va ajuta sa-ti revizuiesti planurile financiare pe care ti le facusei pentru urmatoarele zile. Te poti gandi la varianta unui week-end antrenant.

GEMENI

Esti foarte entuziasmata de noul proiect pe care il primesti la munca, insa realizezi ca vei avea si mai mult de lucru. Te vezi nevoita sa te mulezi dupa noul program.

RAC

Dupa o lunga perioada in care ai muncit la numeroase proiecte importante, apare si rasplata mult asteptata. Sefii tai nu au uitat de eforturile pe care le-ai depus, astfel ca acum primesti o prima consistenta.

LEU

Primesti o veste trista din partea rudelor care te forteaza sa iti reconsideri planurile pentru aceasta zi, deoarece esti nevoita sa faci niste drumuri suplimentare.

FECIOARA

Continui saptamana cu aceeasi stare euforica si reusesti sa-ti duci la bun sfarsit toate sarcinile pe care le aveai de indeplinit. Bucura-te de aceasta perioada, insa nu exagera cu munca. 

BALANTA

Ai prea multe probleme de rezolvat, iar stresul si oboseala din ultima perioada incep sa-si spuna cuvantul. Ar fi de preferat sa iei o pauza si sa te relaxezi la sfarsitul acestei saptamani.

SCORPION

Aceasta zi iti rezerva o frumoasa surpriza. Fii pregatita pentru a o primi si fii gata sa iei si alte decizii importante, care ti-ar putea schimba vata. Mergi inainte fara teama, astrele sunt de partea ta. 

SAGETATOR

In ultima vreme ai tot avut probleme financiare care vor agrava din cauza unor cheltuieli neprevazute care apar la locul de munca. Iti vei recupera banii, dar de-abia la inceputul lunii viitoare.

CAPRICORN

Nu ai chef de nimic si nici nu prea esti dornica de socializare, de aceea la locul de munca preferi sa-ti axezi atentia spre treburile pe care le ai de facut. 

VARSATOR

Primesti un cadou neasteptat de la persoana iubita, iar intreaga zi se va afla sub dominatia dragostei si a armoniei. Lucrurile evolueaza din ce in ce mai bine in relatia voastra, iar acest lucru iti ofera multa energie pozitiva.

PESTI

Ai probleme pe plan personal care iti afecteaza si activitatea de la munca. Incearca sa-ti stabilesti prioritatile si sa iti reconsideri pozitia fata de colegii tai, altfel vei avea de suferit.

related posts

Modifică setările cookies