Horoscop zilnic 17 octombrie 2023. Vărsătorii își pot îmbunătăți situația financiară, Racii rezolvă o problemă în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 17 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Intuiția ta funcționează, astăzi, în planul financiar datorită aspectului armonios, care se formează între semnele de apă, Scorpion și Pești. Astfel, este posibil să eviți niște situații, care ar fi putut să-ți aducă pierderi financiare. În planul sentimental simți o conexiune puternică cu partenerul.

 

Taur

 

Aspectul armonios care se formează, astăzi, între Luna în tranzit prin casa relațiilor și Neptun din casa proiectelor și planurilor de viitor, te invită să te ocupi de chestiuni, care țin de proiectele și planurile pe termen lung. Ai idei bune și cooperezi excelent cu partenerul sau cu persoane din sfera profesională.

 

Gemeni

 

Luna, guvernatoarea casei banilor, în tranzit prin casa muncii, formează astăzi un aspect armonios cu Neptun din casa șefilor. Posibil să ai șanse de câștig, dacă inițiezi niște dialoguri/solicitări salariale. Știi să-ți argumentezi solicitările și mai vii și cu alte idei și propuneri.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor sentimentale și copiilor, formează un aspect armonios cu Neptun din casa principiilor, filosofiei de viață, studiilor, relației cu instituțiile statului. Ai multă inspirație și rezolvi o serie de chestiuni în planul amoros, doar apelând la sensibilitatea partenerului. Dacă lucrezi la un proiect creativ, ai șanse să aibă succes. În relațiile cu copiii ești mult mai afectuoasă și le rezervi mai mult timp.

 

Leu

 

Dacă ai avut tensiuni în familie, astăzi este o zi favorabilă împăcării. Luna în tranzit prin casa vieții de familie formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești. Posibil să primești și o sumă de bani, pe care o investești în casă.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări și să ai discuții importante pentru viitorul tău. Interacționezi foarte bine cu toată lumea și sunteți pe aceeași lungime de undă. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios, care se formează între Luna în tranzit prin casa comunicării cu Neptun din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale.

 

Balanță

 

Astăzi, Luna în tranzit prin casa banilor, formează un aspect armonios cu Neptun din casa muncii. Prin urmare, este posibil să primești niște oferte de muncă sau colaborări de activități extraprofesionale, de pe urma cărora să-ți mărești veniturile.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi zodia și formează un aspect armonios cu Neptun, din casa iubirii și aventurilor romantice, copiilor și creativității. Așadar, ai o stare de spirit bună și recomandarea astrelor este să folosești oportunitățile zilei pentru a petrece în compania persoanei iubite, copiilor sau a unei persoane pe care vrei să o cucerești.

 

Săgetător

 

Poate nu traversezi o zi prea bună din punct de vedere psihic, dar dacă alegi să-ți petreci ziua în compania familiei, îți va prinde bine și vei vedea că-ți vei încărca bateriile. La serviciu este posibil să ai inspirație într-o situație de criză.

 

Capricorn

 

Luna în tranzit prin casa proiectelor formează  un aspect armonios cu Neptun din casa comunicării. Dacă ai ceva de spus, corectat, negociat, astăzi este momentul. Poți ajunge mai ușor la înțelegeri și vei fi pe aceeași lungime unda privind viziunile și filosofia de viață cu cei cu care interacționezi.

 

Vărsător

 

Astăzi ai șanse să-ți îmbunătățești situația financiară. Responsabil de acest lucru este aspectul armonios, care se formează între Luna în tranzit prin casa carierei și relațiilor cu șefii și Neptun din casa banilor. Profită de această șansă, pentru că este posibil să fie pe termen lung!

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să ai parte de inspirație și intuiție în deciziile tale, pentru că Luna formează un aspect armonios cu Neptun din casa personalității. Toate situațiile, care au loc astăzi, îți vor demonstra  că eforturile tale, de-a lungul timpului, nu au fost în zahar și că acum culegi niște roade.

related posts

Modifică setările cookies