Horoscop zilnic 17 septembrie 2023. Racii sunt tentați de afaceri care le vor aduce pierderi, Peștii sunt predispuși la excese


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 17 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să retrăiești niște situații în planul relațional sau niște evenimente, care pot aduce conflicte în relație, legate de administrarea unor bunuri imobiliare, de casă sau relațiile cu familia. Ai nevoie să nu se mai amestece nimeni în relația ta. Dacă ești singură și vrei să cucerești pe cineva, nu te arunca cu capul înainte!

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru starea de sănătate a unei persoane din familie. Te implici mai mult în treburile casei, ale familiei și cauți să ajuți cât poți de mult. S-ar putea să ai niște conștientizări și să începi un regim sănătos de viață.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să nu fii în cea mai bună formă, din cauza unei situații, care apare în planul sentimental. Comunicarea este afectată și nu reușești să clarifici o chestiune de principiu cu partenerul tău sau cu cineva cu care încerci să începi o relație.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să te preocupe relațiile familie. Primești niște bani de la părinți sau din administrarea unui imobil. Atenție la investiții pe termen lung, pentru că ai intenția să faci niște artificii financiare care să-ți aducă pierderi!

 

Leu

 

Dacă ești singură și ai flirtat cu cineva din grupul tău de prieteni, astăzi este posibil să te lămurești că nu aveți viziuni comune privind relațiile și iei decizia să nu stricați prietenia. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, comunicarea este defectuoasă și mai bine lași discutarea unor subiecte zilele viitoare.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să cheltui o sumă de bani pentru copii, dacă ești părinte, sau pentru a achita o călătorie, un curs sau iei un cadou cuiva drag. S-ar putea să-ți faci și niște socoteli pentru perioada următoare, să-ți administrezi mai bine bugetul, pentru că nu ai mai ținut cont, când ai mers la cumpărături.

 

Balanță

 

Luna îți traversează și astăzi zodia și este posibil să ai niște stări fluctuante, să fii capricioasă. Relațiile parteneriale au de suferit, pentru că nu ești cooperantă sau respingi propunerile partenerului de cuplu.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează casa subconștientului și izolării, dar alegi să ieși din casă, să onorezi invitația unor prieteni de a ieși la evenimente. Te feliciți pentru alegera făcută, pentru că starea ți se schimbă atunci când ești înconjurată de prieteni.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru proiectele de viitor, pentru implicarea într-o campanie. Deși, pare că nu găsești cu cine să te asociezi sau să obții o sponsorizare, lucrurile se așează în așa fel încât, până la urmă, ești mulțumită de rezultat. Învață să te bazezi pe forțele tale, să nu mai ai așteptări de la alții, pentru că vei fi dezamăgită!

 

Capricorn

 

Sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale este activat astăzi. Ieși la evenimente și te distrezi cu prietenii sau cu colegii de serviciu, dacă participați la un eveniment cu firma. În planul sentimental este posibil să găsești metode noi de petrecere a timpului, iar partenerul este încântat.

 

Vărsător

 

Luna traversează, astăzi, sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, principiilor și filosofiei de viață. S-ar putea să ai niște discuții cu persoane cu experiență, de la care ai ce învăța. Pe de altă parte, dacă ai avut viziuni diferite cu partenerul de cuplu, astăzi este momentul să purtați o discuție lămuritoare, legată de evoluția relației voastre.

 

Pești

 

Sectorul intereselor financiare este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Balanță și vei avea discuții cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor bani. Pe de altă parte, cei doi benefici, Venus și Jupiter, nu se află într-o relație prea bună, așa că ar fi de preferat să fii atentă la excese de tot felul!

 

related posts

Modifică setările cookies