Berbec


Registrul astral al zilei activează casa comunicării, iar Luna formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, așa că este un moment bun pentru a aborda unele subiecte mai delicate, pe care ai putea să le rezolvi mai ușor prin cooperarea de care vor da dovadă interlocutorii tăi. Legat de serviciu, au apărut atâtea nemulțumiri încât în fiecare zi te gândești că vrei să faci o schimbare.


Taur


Astăzi este posibil să ai idei originale legate de administrarea banilor, niște soluții de suplimentare și economisire. În planul sentimental, au apărut situații neașteptate și încerci să le rezolvi, astfel încât să nu agravezi mai mult situația.


Gemeni


Luna îți traversează și astăzi zodia și formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa sistemului de valori, credințe, idealurilor, cunoașterii și călătoriilor. Posibil să primești și vești din străinătate de la rude sau prieteni, care-ți pot schimba unele planuri. Dacă ai nevoie să rezolvi niște chestiuni importante, poți face un plan pentru săptămâna viitoare, în prima parte, pentru că poți rezolva mult mai ușor.


Rac


Astăzi te simți obosită și fără dispoziție de relaționare, însă cineva din grupul tău are o idee originală cu care rezonezi și ieși din zona de confort. S-ar putea să te preocupe și administrarea unor sume de bani, mai ales dacă ai cheltuit peste măsură în ultima perioadă.


Leu


Cu Luna în casa prietenilor într-un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, primești sprijin de la prieteni, sfaturi, soluții la niște chestiuni, care te frământă și care au apărut neașteptat în planul relației de cuplu. Te gândești și la planuri de viitor și cum să te implici mai mult într-un proiect pe care l-ai reluat de curând.


Fecioară


Posibil, astăzi, să nu fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Deși încerci să îi argumentezi anumite acțiuni ale tale, se pare că acesta nu înțelege și riscați să vă certați, dacă unul dintre noi nu cedează. Salvarea vine de la cineva de la serviciu, care îți dă un sfat bun, cum să gestionezi situația.


Balanță


Ceva se întâmplă astăzi în planul sentimental și dacă ești singură, dar și dacă faci parte dintr-un cuplu. Evenimentele ar putea să te afecteze din punct de vedere emotional, să fii dezamăgită de acțiunea sau atitudinea unei persoane, pe care o credeai apropiată și în care puteai pune bază.


Scorpion


Posibil astăzi să nici nu-ți dai seama de intuiția pe care o ai să rezolvi o situație critică și să salvezi pe cineva, care trece printr-o problemă dificilă relațională. În partea a doua a zilei, discuți despre administrarea unor bani la comun cu partenerul, pe care doriți să îi investiți în casă.


Săgetător


Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, simți nevoia unei conexiuni mai profunde cu partenerul de cuplu. Posibil să ai nevoie de susținere emoțională, să discuți anumite chestiuni, care te frământă și pe care nu le poți împărtăși oricui, deși ai avea nevoie să te eliberezi de acele gânduri.


Capricorn


Astăzi este posibil să discuți cu cineva din familie despre începerea unei activități în paralel cu serviciu, o colaborare sau un parteneriat, care poate aduce venituri pe termen lung. Și cu partenerul te gândești să începi o activitate profesională, să petreceți mai mult timp împreună.


Vărsător


Astăzi vorbești mult cu prietenii, ieși în oraș sau programezi niște sejururi cu partenerul de cuplu. Ai multe idei de a petrece timpul liber și faci propuneri celor dragi, astfel încât să primești ok-ul și să te ocupi de organizare.


Pești


Dacă ești implicată într-o relație sentimentală, s-ar putea ca persoana iubită să-ți reproșeze faptul că ești mai rece. Tranzitul planetelor prin casa izolării și subconștientului îți dau impulsul de a avea mai mult timp pentru tine, să-ți revii, să te reechilibrezi și acest lucru ar trebui să-l explici partenerului, pentru a nu deveni bănuitor fără motiv.