Horoscop zilnic 18 martie 2023. Capricornii își exprimă sentimentele cu patos, în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să te preocupe o relație de prietenie, să ai parte de o surpriză sau să faci niște schimbări în planurile tale pe termen lung. De asemenea, în relație s-ar putea să se pună problema unei separari, dacă lucrurile nu mai funcționează. Apar și discuții despre bani, cheltuieli și administrarea unor sume comune.

 

Taur

 

Deși este zi de weekend, pe tine te interesează cariera, provocările profesionale, pregătirea unor strategii pe termen lung. În planul vieții de familie, s-ar putea să apară unele evenimente, care să-ți strice programul sau să ai niște discuții despre administrarea unui patriminiu, să intri în posesia unor bunuri.

 

Gemeni

 

Astăzi, se activează sectorul asociat filosofiei de viață, credințelor și principiilor de viață, relațiilor cu străinătatea, perfecționării profesionale. Pe de-o parte, s-ar putea să te gândești încotro te îndrepți din punct de vedere profesional, dacă este nevoie să mai obții vreo diplomă, să participi la seminarii, cursuri într-un domediu de interes pentru tine. Atenție, în partea a doua a zilei la dispute și confruntări din cauza unor mentalități diferite!

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi aduce în discuție recuperarea unor sume de bani, pe care le-ai investit împreună cu partenerul de cuplu. Dacă simți impulsul să rezolvi o chestiune patromonială, este posibil să nu iasă totul așa cum ai plănuit. Pe de altă parte, s-ar putea să amâni și o plecare în afara orașului.

 

Leu

 

Luna traversează casa relațiilor și formează niște aspecte tensionate, așa că este posibil să intervină mici neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Din punct de vedere financiar este posibil să primești niște sume de bani de la cineva din străinătate sau programezi un sejur pentru că găsești o fertă de nerefuzat.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, casa muncii și sănătății și este posibil să apară unele disfuncții organice, să ai nevoie de mai multă odihnă. Dacă este nevoie să faci ceva pentru serviciu sau vreo colaborare, ia lucrurile mai ușor și nu te suprasolicita!

 

Balanță

 

Astăzi ești interesată de sectorul sentimental, de programarea unei vacanțe, o călătorie sau participarea la un eveniment în viața unui prieten sau al unui membru al familiei. Dacă ești singură, s-ar putea să-ți dorești o aventură sentimentală.

 

Scorpion

 

Astăzi Luna îți traversează sectorul vieții de familie, casei, relațiilor cu părinții și pot să apară diverse discuții despre casă, patrimoniu, o tranzacție imobiliară. Nu sunt excluse surprize în urma unor discuții cu partenerul de cuplu, care nu mai este de acord cu niște decizii pe care le-ați luat împreună.

 

Săgetător

 

Luna dinamizează astăzi casa comunicării și deplasărilor și s-ar putea ca unele discuții pe care le ai cu partenerul de cuplu să ducă într-o direcție în care să vă strice relația, dacă nu veți reuți să gestionați o criză în cuplu. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să faci niște deplasări neașteptate.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să cheltui niște sume de bani, să apară cheltuieli neprevăzute. Te poți decide brusc să ieși cu prietenele în oraș, să mergeți la shopping sau la un concert, spectacol, evenimente culturale. În planul sentimental, este posibil să-ți explimi sentimentele cu patos, să faci declarații și să-ți surprinzi partenerul.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa personalității și este posibil să fii mai sensibilă, să apară evenimente bruște în planul vieții de familie, să încerci să rezolvi anumite chestiuni locative, pe care nu ai reușit să le rezolvi până acum. S-ar putea să ai niște îngrijorări din cauza relației de cuplu, dar decizi să aștepți, să vezi ce pas face mai departe partenerul.

 

Pești

 

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să te ocupi mai mult de sănătate, să te odihnești, pentru că este posibil să apară unele disfuncții organice. De asemenea, ai parte de tot felul de frământări interioare, conștientizări și îți revin imi minte diverse amintiri, care te răscolesc.

related posts

Modifică setările cookies