Horoscop zilnic 18 noiembrie 2016. Racii au parte de o zi linistita, iar Balantele primesc un cadou-surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 noiembrie 2016.


BERBEC

Te certi cu partenerul de viata la inceputul zilei, insa pana la final va impacati si petreceti o seara romantica, la un restaurant sau la un film.

TAUR

Ai facut cam multe cheltuieli in ultima perioada, iar acum esti nevoita sa renunti la multe din placerile zilnice, chiar si la planurile pe care ti le facusei pentru week-end.

GEMENI

Problemele de sanatate din ultima vreme incep sa se agraveze din cauza oboselii si a stresului la care ai fost supusa in ultima perioada. Incearca sa te odihnesti, altfel situatia va deveni si mai urata. 

RAC

Se anunta o zi linistita, in care iti rezolvi problemele de la munca, iar seara iesi in oras cu prietenii sau te duci la film, deci te vei relaxa.

LEU

Un conflict mai vechi cu un coleg de la munca pare sa degenereze, astfel ca intreaga zi va fi dominata de nervi, certuri si discutii aprinse in urma carora nu veti reusi sa rezolvati foarte multe lucruri.

FECIOARA

Petreci o zi alaturi de niste prieteni dragi pe care nu ii mai vazusei de foarte mult timp. Luati masa in oras sau mergeti la un film, iar apoi organizati o seara ca in vremurile bune.

BALANTA

Primesti un cadou de la partenerul de viata, iar ziua ti se lumineaza instant. Radiezi de fericire, iar cei din jur observa buna dispozitia de care dai dovada.

SCORPION

Nu esti intr-o dispozitie foarte buna, de aceea eviti sa porti discutii serioase sau sa iei decizii importante. Fa o pauza de la programul aglomerat pe care il ai si incearca sa te relaxezi putin.

SAGETATOR

Esti hotarata sa incepi sa achizitionezi cadourile pentru sarbatori, asa ca iti faci o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le cumperi si iti faci un calcul pentru a stabili suma pe care o acorzi. 

CAPRICORN

Te-ai hotarat ca este momentul sa faci o schimbare in viata ta, mai ales pe plan profesional, asa ca incepi sa cauti ofertele care ti se potrivesc cel mai bine. 

VARSATOR

Debordezi de energie si reusesti sa-i binedispui pe cei din jurul tau, lucru care este benefic mai ales la locul de munca, unde lucrezi la un proiect important.

PESTI

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite care va reusi sa-ti inveseleasca ziua. Nu prea aveai chef sa faci prea multe lucruri, asa ca iti vei petrece timpul alaturi de partenerul tau.

related posts

Modifică setările cookies