Horoscop zilnic 18 septembrie 2015. Racii sunt surprinsi de persoana iubita, iar Scorpionii incep un nou proiect


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 18 septembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Incepi ziua cu un conflict la locul de munca care iti creeaza o stare de spirit destul de proasta. Nu reusesti sa rezolvi problema, asa ca intreaga zi va fi destul de neplacuta.

Horoscop 2015 TAUR

Te straduiesti prea mult sa impresionezi la locul de munca, iar superiorii tai nu considera aceasta atitudine drept una potrivita. Ai mai multa incredere in tine si totul va fi bine.

Horoscop 2015 GEMENI

Iesi in oras cu prietenii si ai parte de o seara relaxanta dupa o saptamana foarte aglomerata, in care ai avut parte si de o problema pe plan personal. Se anunta un weekend reusit.

Horoscop 2015 RAC

Persoana iubita te surprinde cu un weekend prelungit pe care il petreceti departe de agitatia orasului, doar voi doi, intr-o atmosfera plina de romantism. Ce-ti poti dori mai mult?

Horoscop 2015 LEU

Te pregatesti de un sfarsit de saptamana destul de aglomerat, in care vei merge sa te odihnesti alaturi de prieteni intr-o locatie linistita. Profiti din plin de ultimele zile calduroase de toamna.

Horoscop 2015 FECIOARA

Ai foarte de mult de lucru la job, asa ca incerci sa-ti creezi un program cu care sa reusesti sa termini tot ceea ce ti-ai propus sa faci in timp util pentru a iesi seara in oras si a te distra alaturi de cativa prieteni apropiati.

Horoscop 2015 BALANTA

Ai parte de o zi foarte agitata, in care primesti o multime de responsabilitati la locul de munca, iar pe plan personal ai probleme de comunicare cu partenerul de viata. Recomandam rabdare astazi, caci vei avea nevoie.

Horoscop 2015 SCORPION

Esti foarte entuziasmata de noul proiect pe care il primesti la locul de munca. Acesta iti ofera o sansa importanta de a-ti demonstra calitatile organizatorice si ai de gand sa profiti din plin de ea.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, care iti ofera un cadou pe care ti-l doreai de foarte multa vreme, iar seara o incheiati cu o cina romantica. Bucura-te din plin de aceasta zi minunata. Meriti!

Horoscop 2015 CAPRICORN

Te pregatesti de un sfarsit de saptamana in care vei participa la un eveniment fericit din familie, asa ca esti ocupata sa-ti gasesti tinuta ideala.

Horoscop 2015 VARSATOR

Ai cheltuieli mari pe care nu reusesti sa le achiti la timp, asa ca ceri ajutorul unui prieten apropiat sau unei rude pentru a te imprumuta cu o suma de bani.

Horoscop 2015 PESTI

Te certi cu partenerul de viata, asa ca nu ai parte de o zi foarte stralucita. La job nu reusesti sa te concentrezi asa cum ar trebui, iar seara se incheie cu o stare proasta. Vestea buna? Incepe weeekend-ul!

related posts

Modifică setările cookies