Horoscop zilnic 18 septembrie 2023. Racii au parte de  trăiri intense în plan sentimental, Vărsătorii câștigă bani în plus


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 18 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna începe să traverseze, astăzi, sectorul avantajelor financiare și intimității. Posibil să fie nevoie să faci ordine într-un context financiar, să obții niște documente oficiale de la o instituție sau notar, să ajungi la o înțelegere cu partenerul legat de niște bani sau bunuri deținute la comun. În partea a doua a zilei, discuți și despre subiecte sensibile în cuplu.

 

Taur

 

Dacă relația cu partenerul nu a funcționat cum trebuie de o perioadă mai mare timp, astăzi, ai putea să abordezi niște chestiuni, care au dus la un blocaj. Și la locul de muncă, relația cu persoane cu care lucrezi ar putea să se îmbunătățească, dacă ești deschisă unor abordări noi.

 

Gemeni

 

Atenție, astăzi, la starea de sănătate, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni! La serviciu, abordezi altfel sarcinile sau diverse situații, mai practic și rațional, ceea ce poate duce la clarificarea unor chestiuni încurcate.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai parte de trăiri intense în planul sentimental, pentru că Luna, guvernatoarea ta, traversează zodia Scorpion și-ți aduce emoții puternice. Atenție la faptul că poți deveni mai posesivă! Pot să apară și discuții cu partenerul, legate de unele activități profesionale și a faptului că-ți petreci mai mult timp la serviciu în detrimentul relației.

 

Leu

 

Relațiile cu colegii pot suferi, astăzi, modificări, mai ales dacă nu te ții de niște promisiuni legate de un termen limită. Apar probleme în familie sau în casă și consideri că este important să rezolvi o chestiune urgentă, care ține de familie. Atenție la faptul că vei fi tentată să ai ultimul cuvânt și acasă și la serviciu!

 

Fecioară

 

Luna traversează, astăzi, casa comunicării și ești tentată să cauți o persoană cu care ai de lămurit niște aspecte, însă contextul astral nu este favorabil. Tinzi să închei agresiv o relație și poate ar trebui să te gândești de două ori înainte să faci acest lucru. La serviciu, pe fondul unor situații dificil de gestionat, s-ar putea să faci niște greșeli, să exagerezi într-un context profesional și de aici să apară conflicte.

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, prin casa banilor, s-ar putea să-ți faci griji legate de administrarea banilor pe care îi câștigi sau de niște cheltuieli, care apar neașteptat pentru casă și pe care nu le-ai luat în calcul.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează zodia și s-ar putea să fii mai sensibilă astăzi. Pe altă parte, s-ar putea să-ți folosești abilitățile să rezolvi niște chestiuni profesionale sau de imagine. Relația cu partenerul de cuplu poate avea de suferit din cauza unor neînțelegeri care pleaca de la administrarea banilor.

 

Săgetător

 

Ești dezamăgită de o situație din familie, de o rudă care locuiește în afara țării sau de niște discuții pe care le porți cu cineva apropiat și te surprinde cum gândește. Astăzi, găsești soluție la o chestiune financiară sau administrezi bine un buget la serviciu.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să iasă la suprafață unele nemulțumiri legate de relația cu un prieten, mai ales dacă l-ai ajutat și acum îți întoarce spatele într-o situație când ai și tu nevoie de sprijin. Pe de altă parte, faci planuri de viitor legate de o mutare cu partenerul, întemeierea unei familii sau achiziționarea unui imobil.

 

Vărsător

 

Atenție, astăzi la relațiile cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, pentru că este posibil să apară unele tensiuni, dacă ascunzi lucruri sau încerci să rezolvi o situație încurcată fără să anunți! Din punct de vedere financiar stai bine și s-ar putea să pui și niște bani în conturile de economii.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să amâni o călătorie sau o deplasare, pentru că intervin anumite chestiuni familiale sau profesionale. Nu ești mulțumită nici de planul financiar și faci eforturi să găsești colaborări, să-ți suplimentezi veniturile. Momentan, ai putea să reorganizezi cheltuielile, pentru a putea să fii pe linia de plutire.

related posts

Modifică setările cookies