Horoscop zilnic 19 aprilie 2016. Fecioarele vor avea o zi stresanta, iar Taurii vor primi laude


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 aprilie 2016.


BERBEC

Ziua ta nu pare sa iasa din tiparele unei zile obisnuite, cu exceptia unui telefon sau a unui email pe care il vei primi spre seara. E posibil sa primesti o oferta de nerefuzat de la o cunostinta recenta.

 

TAUR

Tauri vor avea parte de recunoasterea muncii depuse pana acum, lucru care ii va ambitiona sa se concentreze chiar mai bine pe activitatile zilei.

 

GEMENI

Gemenii sunt complet pusi pe ganduri astazi, incercand sa ia decizii importante in ceea ce priveste viata lor de cuplu sau relatiile cu alte persoane apropiate. Sunt sanse mari ca astazi sa faca alegerile bune.

 

RAC

Nativii din zodia Rac sunt emotivi in cea mai mare parte a zilei, lasandu-se influentati de orice le apare in cale, de la intamplari personale pana la lucruri care nu au nici o legatura cu ei. Ar fi indicat sa se tina departe de conflicte pentru ca pot reactiona exagerat.

 

LEU

Leii au parte de o zi buna, in care ofera din spiritul lor jucaus si altora. Daca vor sti sa profite de aceasta zi vor reusi chiar sa castige simpatii si sa se organizeze foarte bine la locul de munca.

 

FECIOARA

Fecioarele au parte de o zi obositoare. Se afla pe punctul de a se exterioriza intr-un mod mai agresiv decat si-ar dori, iar cei din jur nu ii menajeaza. Este de preferat sa evite discutiile care nu sunt urgente.

 

BALANTA

Cei aflati in zodia Balantei vor avea parte de o excursie scurta sau de o deplasare impreuna cu colegii de serviciU. In oricare dintre situatii, acest lucru ii scoate din rutina si le da o viziune noua asupra modului in care a inceput saptamana.

 

SCORPION

Scorpionii trebuie sa fie foarte atenti la modul in care comunica astazi cu familia sau cu partenerul de viata. Au o zi agitata si ceea ce au de transmis poate parea usor agresiv, chiar daca nu asta intentioneaza.

 

SAGETATOR

Nativii din Sagetator primesc vesti importante, pe care le asteptau deja de o perioada de timp indelungata. Asta le va da energie si ii va ajuta sa profite de cat mai multe ore din aceasta zi, facandu-i mai productivi.

 

CAPRICORN

Capricornii au o zi in car devin foarte constienti de ei insisi si incearca sa faca schimbari. Este posibil sa apara nemultumiri legate de propria persoana sau sau aiba regrete in ceea ce priveste decizii luate in trecut. Este o zi in care par sa se ocupe doar de sine.

 

VARSATOR

Pentru Varsatori ziua se arata mai lunga decat pot face fata, iar spre seara acestia acumuleaza o oboseala care ii impiedica sa isi duca la capat planurile pe care si le facusera pentru intreaga zi. E cazul sa ia o pauza si sa se ocupe mai mult de ei insisi.

 

PESTI

Pestii sunt presati de gandurile pe care le-au acumulat in ultima perioada. Se pare ca eforturile depuse pana acum nu dau rezultate si este posibil ca asta sa ii faca sa renunte la unele planuri de viitor. Desi sunt inconjurati de multe persoane, deciziile tin doar de ei.

related posts

Modifică setările cookies