Horoscop zilnic 19 aprilie 2023. Balanțele rezolvă o problemă de sănătate sau un tratament care începe să dea roade


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 19 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează astăzi casa personalității, respectiv zodia Berbec, și-ți imprimă multă acțiune, ești energică și găsești soluții la o serie de probleme profesionale sau familiale. Dacă ceva nu funcționează, rezolvi imediat. Pentru că Luna formează o conjuncție cu Chiron, micul înțelept, vei lua cele mai bune decizii, fără să te avânți cu capul înainte, așa cum faci de obicei.

 

Taur

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Chiron, micul înțelept, și Jupiter, marele benefic, în sectorul asociat frământărilor interioare și subconștientului, îți poate aduce aminte de situații din trecut, de pe urma cărora ai avut ceva de învățat. Posibil să reflectezi mai mult și să găsești metode de vindecare, în cazul în care ai suferit.

 

Gemeni

 

Conjuncția pe care Luna o formează astăzi cu Chiron, micul înțelept, și Jupiter, marele benefic, vine să aducă preocupări de natură financiară, soluții de suplimentare a veniturilor. Te sfătuiești și cu partenerul de cuplu despre planurile tale de viitor.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru carieră și obiectivele profecionale. Conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, și Jupiter, marele benefic, favorizează negocierile și încheierea unor contracte. Randamentul intelectual este la cote maxime, iar Chiron nu te lasă să iei decizii sub impulsul momentului, fără să analizezi bine o propunere.

 

Leu

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună și Jupiter, marele benefic, în casa principiilor și credințelor, perfecționării profesionale și proiectelor, îți aduce dialoguri constructive cu colegii de serviciu privind activitatea profesională. În planul relațional este posibil să apară unele divergențe de opinie în raport cu partenerul de cuplu, dar reușești să redresezi situația.

 

Fecioară

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Chiron, micul înțelept, și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, în tranzit printr-o casă financiară. Este o zi favorabilă planurificării financiare, să faci socoteli, să returnezi datorii sau să cauți surse noi de venit. De asemenea, este posibil să primești vești surpriză de la prieteni.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează o conjuncție cu Chiron, micul înțelept, și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa relațiilor, vine să aducă soluții la o problemă, care ține de serviciu, sănătate sau un tratament care să roade. Partenerul te susține în tot ce întreprinzi și-ți dă sfaturi utile, de care ții cont.

 

Scorpion

 

Registrul astral de astăzi îți aduce multă energie la locul de muncă. Dacă ai preluat de curând sarcini noi, ai o capacitate mare de concentrare și înveți repede ce trebuie să faci. Chiar dacă ești tentată să rezolvi și sarcini mai dificile, care nu intră în responsabilitatea ta, vrei cu orice chip să-ți impresionezi superiorii.

 

Săgetător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Chiron, micul înțelept, și Jupiter, guvernatorul tău, în casa iubirii și aventurilor sentimentale, te ajută să-ți clarifici anumite chestiuni, să identifici ce nu funcționează, iar dialogurile sincere ar putea să-ți îmbunătățească relația.

 

Capricorn

 

Conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, și Jupiter, marele benefic, care se formează pe sectorul vieții de familie, îți aduce preocupări pentru casă, eficientizarea spațiului de locuit, achiziționarea unor bunuri, care te-ar ajuta în treburile casnice. De asemenea, este posibil să faci planuri împreună cu partenerul de cuplu, privind administrarea unui imobil sau o mutare.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Chiron, micul înțelept, și Jupiter, marele benefic, din casa comunicării, gândirii și deplasărilor, vine să aducă deplasări în scop administrativ-financiar. Sectorul comunicării este bine susținut și ai putea să obții ușor tot ce ai nevoie. De asemenea, ai succes la un examen, interviu sau vii cu idei originale într-o ședință.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi activează casa banilor și este posibil să faci niște cheltuieli, să programezi o vacanță, să faci rezervări. La serviciu, ai un randament ridicat și s-ar putea să descurci anumite chestiuni încurcate. Atenție la relațiile cu prietenii, pentru că este posibil să intri în mici conflicte!

related posts

Modifică setările cookies