Horoscop zilnic 19 august 2023. Taurii trebuie să fie flexibili în viața intimă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să te gândești că este nevoie să amâni o distracție sau o călătorie, să faci un sacrificiu financiar pentru a putea să cumperi ceva pentru casă sau să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani. În planul sentimental, ar trebui să fii mai atentă la dorințele persoanei iubite.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să faci un compromis și recomandarea astrelor este să fii mai flexibilă în planul sentimental, să comunici direct și deschis, dacă vrei să se rezolve niște probleme apărute neașteptat.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să te ocupi de casă, în prima parte a zilei, mai ales dacă aștepți musafiri. În partea a doua, te preocupă chestiuni profesionale și vei lua legătura cu persoane, care te pot ajuta/recomanda într-un proiect. S-ar putea să ai intuiție în găsirea unor soluții de viitor în carieră.

 

Rac

 

Dacă ești singură, astăzi, este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor sau dacă ieși la un eveniment. Ai grijă și nu te arunca cu capul înainte, pentru că Venus, planeta iubirii, este încă în mișcare retrogradă până pe 4 septembrie!

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să rezolvi o serie de chestiuni financiare. În partea a doua a zilei, Luna îți traversează casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte și iei legătura cu prietenii mai vechi sau cu foști colegi. Posibil, unul dintre prieteni, să-ți devină mai apropiat în urma unor discuții.

 

Fecioară

 

Astăzi se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale. Nu te stresa prea mult dacă s-ar putea să pierzi un contract, pentru că se vor deschide alte uși! În planul sentimental, trebuie să mai ai răbdare să se limpezească lucrurile și dacă simți că nu mai rezonezi cu partenerul, nu te grăbi să iei decizii importante momentan!

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să ai o zi în care să stai izolată, să reflectezi și să analizezi o situație din planul sentimental. Ai nevoie să iei niște decizii și-n planul profesional, însă cineva din familie te oprește și-ți aduce argumente de ce ar fi mai bine să amâni o hotărâre importantă.

 

Scorpion

 

După o săptămână de muncă, astăzi te bucuri de relaxare. De asemenea, niște discuții cu prieteni apropiați ar putea să-ți influenteze unele decizii în planul profesional. Sectorul comunicării este bine susținut, așa că ideile tale ar putea să se transforme în proiecte, care să-ți aducă venituri mari.

 

Săgetător

 

Astăzi, ai impresia că ziua este prea scurtă pentru câte ai de făcut. Îți faci o listă și cu programul săptămânii viitoare, pentru că vrei să ai totul clar și organizat. Dacă încă nu ai plecat în vacanță, ai nevoie să pui la punct ultimele detalii legate de o călătorie.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să ai curaj să pornești un proiect nou, o direcție nouă profesională, mai ales că evenimentele din ultima perioadă ți-au confirmat că ești pe drumul bun. De asemenea, s-ar putea să ieși la evenimente, să-ți faci prieteni și să-ți lărgești cercul de cunoștințe.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să faci mai multe deplasări la cumpărături, să ai cheltuieli mai mari pentru o persoană dragă, să cumperi niște cadouri, să faci mici bucurii. Relația cu partenerul de cuplu este puțin conflictuală, așa că mai bine stai departe și nu critica sau acuza, pentru că agravezi lucrurile!

 

Pești

 

Dacă au existat tensiuni în relația de cuplu, zilele următoare simți că începe să se relaxeze situația și că lucrurile reintră în normal. În ce privește activitatea de la locul de muncă, au loc tot felul de discuții și reorganizare a sarcinilor și activităților de zi cu zi și acest lucru te stresează, pentru că șefii decid ceva, apoi se răzgândesc și încurcă mai rau situația decât să o limpezească.

 

related posts

Modifică setările cookies