Berbec


Cu tranzitul Soarelui, de astăzi, prin zodia Pești, vei avea ocazia să te vindeci de o suferință din trecut. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care poți creste din punct de vedere spiritual, iar introspecția te va ajuta să găsești soluții la unele probleme, care te macină în planul sentimental, Soarele fiind guvernatorul casei iubirii.


Taur


Odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, se reactivează viața socială, ieși mai mult cu prietenii și vei pune la cale proiecte noi. Ai grijă și nu-ți face speranțe nerealiste atunci când este vorba de activitățile profesionale și verifică persoanele cu care te asociezi, să nu ai surpriza să fii înșelată într-un context financiar!


Gemeni


Cu Soarele în tranzit prin zodia Pești se activează casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginea și statutul personal. Ai șansa să te afirmi și să crești mai ales dacă alegi să comunici mai mult. Îți îmbunătățești imaginea și poți să fii mai aproape de realizarea unui obiectiv profesional. De asemenea, se intensifică relațiile cu străinătatea și cu persoane/instituții cu autoritate.


Rac


O călătorie sau un schimb de experiență îți poate schimba viziunea asupra vieții sau asupra unor credințe sau principii de viață, să faci un progres privind cunoașterea, lărgirea orizonturilor sau evoluției spirituale. Îți dorești, în următoarea perioadă, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, să înveți lucruri noi, să te dezvolți.

  

Leu


Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, în următoarea lună, te preocupă stabilizarea veniturilor comune cu ale partenerului, dar și intrarea în posesia unor sume de bani provenite din alte surse decât salariile. De asemenea, se activează și casa intimității și cauți să te reconectezi cu partenerul.


Fecioară


Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, poți profita, în următoarea lună, să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai șanse să începi o relație nouă, să revină în viața ta persoane din trecut. În planul profesional, pot să apară contracte sau colaborări noi sau să le reînoiești pe cele existente.


Balanță


Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești vei avea mai multă energie în activitățile de la locul de muncă. Eficientizezi timpul și munca și astfel vei avea un randament mai bun. Și stilul de viață intră în vizorul tău și te vei simți mult mai bine.


Scorpion


Sectorul sentimental, al relațiilor cu copiilor, distracției, creativității și valorificării unui talent este activat de astăzi, în următoarea lună, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești. Posibil să începi o poveste nouă de iubire, să-ți redescoperi o pasiune, să te preocupe mai mult educația și programul copiilor, dacă ești părinte.


Săgetător


Cu Soarele în tranzit prin zodia Pești, în perioada următoare, te vei ocupa mai mult de familie și casă. Dacă îți dorești o casă, să faci o mutare sau să-ți întemeiezi o familie, te va preocupă mai mult acest gând. Relațiile cu familia se îmbunătățesc și poți trece mai ușor peste niște neînțelegeri.


Capricorn


Cu Soarele în tranzit prin zodia Pești, în casa comunicării și învățării, în luna următoare, vei avea un randament intelectual ridicat, găsești soluții la problemele cu care te confrunți, negociezi în favoarea ta și te poți remarca printr-o prestație la un examen, interviu, susținere de proiect, discurs.


Vărsător


Cu Soarele în tranzit prin zodia Pești, în casa banilor, ai ocazia, în următoarea lună, să-ți dai seama cum trebuie să administrezi banii și sumele pe care le obții de la serviciu sau din alte activități profesionale.


Pești


Începând de astăzi, te bucuri de intrarea Soarelui în casa personalității tale. În următoarea lună ai mai multă energie, optimism și simți că-ți recapeți încrederea în tine, îți îmbunătățești imaginea și mai ales starea de sănătate.