Horoscop zilnic 19 mai 2023. Capricornii se bucură de noi începuturi în planul iubirii, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 19 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi privind administrarea finanțelor obținute din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Următoarea perioadă este importantă să-ți exprimi abilitățile și să găsești o modalitate să le monetizezi.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi privind planurile tale personale de viață. Este un moment de afirmare, în care îți poți seta obiective pentru următorul an, mai ales că Jupiter, marele benefic, te va însoți tot anul. Ești invitată din astral să te pui în valoare, să te preocupi de aspectul fizic, de starea de sănătate sau valorificarea unor resurse pe care le deții.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care te invită la un bilanț și la o revizuire a planurilor de viitor, la eliminarea tuturor situațiilor care te țin în loc. Îți poți depăși fricile, temerile, să-ți înțelegi vulnerabilitățile. De asemenea, s-ar putea să ai niște conștientizări și să înțelegi de ce anumite lucruri n-au mers în viața ta. Este un moment bun să te vindeci de trecut, să te reechilibrezi psihic sau fizic.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este loc Luna Nouă din zodia Taur, din care-ți deschide noi etape în planul relațiilor de prietenie, privind proiectele de viitor și activitățile de pe urma exercitării profesiei. De asemenea, ai oportunitatea să intri în cercuri noi, să cunoști persoane importante, care să te ajute să ajungi mai ușor să-ți atingi niște obiective profesionale.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi și deschiderea unei noi etape profesionale. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective profesionale. De asemenea, poți primi o avansare, care-ți va permite să te pui în valoare, să crești mult din punct de vedere profesional.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape în planul direcției profesionale, principiilor, sistemului educațional. De asemenea, poți să-ți dezvolți anumite convingeri, care să te ajute în evoluție, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, să începi niște cursuri, să obții niște atestate, să pleci într-o călătorie care să-ți lărgească orizonturile.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi în planul financiar, al banilor care provind din alte surse decât salariile, privind relațiile și intimitatea. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru rezolvarea unui context financiar/relațional.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi în planul relațional, al căsătoriei sau asocierilor profesionale. Următoarea perioadă este importantă pentru setarea unor obiective noi privind îmbunătățirea relațiilor. Dacă traversezi o perioadă dificilă și simți că relația în care te afli este toxică, ai curajul să închei.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi etape la serviciu, în relațiile de natură profesională, dar și privind starea de sănătate. Posibil să faci o analiză, să te întrebi dacă merită doar să muncești, fără să ai timp de tine, partener, familie, relaxare. În urma unei introspecții, vei lua și deciziile.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță noi începuturi în planul iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești, să începi o poveste nouă de dragoste sau să-ți relansezi relația de cuplu. De asemenea, te poți pune în valoare printr-un proiect de creație, să-ți descoperi o pasiune, care să-ți aducă multă bucurie.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur, care anunță etape noi în planul vieții de familie, în relațiile cu părinții, privind spațiul de locuit, patrimoniul și administrarea unor bunuri imobiliare. De asemenea, s-ar putea să ai niște revelații, să descoperi și să vindeci anumite traume din trecut, să realizezi că în relațiile tale ai aplicat niște tipare din familie, care nu au condus spre ceva bun.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Taur,  care anunță etape noi într-un proces de învățare, comunicare, gândire sau interacționare cu ceilalți. Poți învăța ceva nou, să te împaci cu cineva cu care ai avut neînțelegeri, să-ți exprimi mai ușor sentimentele, să legi mai ușor conexiuni cu alte persoane. De asemenea, poți să rezolvi un context birocratic, să obții niște aprobări, să susții cu brio un examen sau un interviu de angajare.

related posts

Modifică setările cookies