Horoscop zilnic 19 martie 2014. Varsatorii au probleme la locul de munca, iar Taurii pot fi usor pacaliti de aparente


Horoscop zilnic 19 martie 2014. Este o zi in care spiritualitatea trebuie pretuita. Vedeta zilei: Anne V. La multi ani!


BERBEC

Grija mare la lucrurile la care va ganditi astazi si la felul in care le percepeti. La prima vedere, o situatie poate parea pozitiva, dar in realitate poate fi exact pe dos. Nu interpretati gresit conversatiile in care sunteti implicati si cititi cu mare atentie documentele.

TAUR

Nu tot ce zboara se mananca. Totul din jurul vostru poate parea o iluzie frumoasa. Tineti insa minte ca iluziile pot disparea repede, iar realitatea din urma lor nu poate fi la fel de placuta. E usor sa aveti incredere in oameni in care nu merita sa va incredeti, asa ca aveti grija ce si cu cine vorbiti.

GEMENI

Sunteti pe cale sa fiti subiectul unei mari neintelegeri la locul de munca. Nu faceti miscari gresite, nu va spuneti opiniile prea raspicat si nu va enervati fara motiv. Doar in acest fel veti evita complicatiile.

RAC

Relatia cu partenerul nu este tocmai stralucita astazi. Incurajati-va partenerul sa mearga la medic, sa isi rezolve problemele, iar apoi veti putea sa va solutionati si celelalte probleme din cuplu. Chiar daca acum lucrurile intre voi nu sunt tocmai roz, aratati macar ca va pasa.

LEU

Leii se pot indragosti nebuneste astazi de o persoana care nu este deloc potrivita pentru ei. De fapt, aceasta este una dintre greselile pe care o tot repeta. Cautati adevarul dintr-o relatie si nu doar pe cineva care sa va tina noaptea companie.

FECIOARA

Mare grija la finante si bani. Verificati de trei ori inainte de a incheia o tranzactie si nu investiti in nimic nou inainte de a cerceta totul. Pentru a fi siguri ca nu va aruncati cu capul inainte intr-o problema necunoscuta, consultati-va cu o persoana cu experienta in domeniu.

BALANTA

Nu mai folositi metode de tratament alternative. Nu mai tineti regim sau dieta dupa ureche si nu mai luati pastile la intamplare. Mai bine faceti o programare la medic si ascutati sfatul pe care vi-l ofera.

SCORPION

Scorpionii sunt mai spirituali astazi. Ei sunt singurii care inteleg cat de valoroase sunt micile lucruri din viata si vor incerca sa ii convinga si pe cei din jur sa gandeasca la fel. Din pacate, acest lucru nu va fi posibil.

SAGETATOR

Mare grija astazi la persoanele in care alegeti sa va puneti increderea. Cineva in care pana acum ati crezut se va dovedi o mare dezamagire, iar aceasta situatie va va crea un real disconfort. Tineti minte insa ca aveti multi alti prieteni buni.

CAPRICORN

Nu credeti din prima o afirmatie pe care o auziti si cercetati serios inainte de a lua atitudine in ceea ce o priveste. Ce trebuie sa stiti este ca intotdeauna, daca se inchide o usa, se poate deschide un geam. In curand veti gasi o alta situatie favorabila pentru voi.

VARSATOR

Va apropiati de finalizarea unui proiect. Organizati totul, puneti lucrurile in ordine si nu bagati in seama persoanele care v-au facut rau in trecut. Prin reusita aceasta le veti demonstra care este adevarata voastra valoare.

PESTI

Nu veti avea o zi grozava in materie de iubire si relatie. Nu intelegeti, de fapt, ce se intampla cu partenerul, iar aceasta confuzie va afecetaza emotional. Acceptati realitatea si incercati sa gasiti o solutie care sa va linisteasca.

related posts

Modifică setările cookies