Horoscop zilnic 19 martie 2023. Săgetătorii singuri întâlnesc o persoană interesantă, Gemenii sunt mai agresivi în comunicare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 19 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, astrul comunicării, începe astăzi să-ți traverseze zodia și devii mai comunicativă, te exprimi și înveți mult mai ușor.  Atenție la faptul că există posibilitatea să spui verde în față ce simți și să te grăbești în luarea deciziilor! Caută și nu strica relațiile, pentru că vorbele o iau înainte!

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, îți traversează casa subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Este posibil să fii mai agitată iar gândurile să-ți zboare către o iubire din trecut, care te poate căuta. O discuție deschisă ar putea să rezolve multe probleme care au rămas nerezolvate.

 

Gemeni

 

Cu Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, îți poți lărgi orizonturile, să cunoști persoane noi și să-ți faci planuri de viitor, care să înceapă să se deruleze rapid, fără să ai timp să procesezi. De asemenea, ai grijă la comunicarea cu prietenii, pentru că este posibil să fii mai agresivă din punct de vedere verbal și poți strica niște relații!

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Berbec, pe sectorul carierei, relațiilor cu șefii, aspirațiilor profesionale și îți poți îmbunătăți relația cu șefii sau cu persoanele cu autoritate din viața ta. Chiar dacă vei spune lucrurilor pe nume și dialogurile pot să fie mai tensionate, uneori agresive, ai idei pe care șefii le vor aprecia.

 

Leu

 

Cu tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și filosofiei de viață, vei fi dornică să înveți lucruri noi, să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să descoperi oameni noi sau chiar locuri în care vrei să ajungi de mult timp. Poți programa o călătorie și rezolva o serie de chestiuni birocratice.

 

Fecioară

 

Cu Mercur, guvernatorul tău, începând de astăzi, în tranzit prin zodia Berbec, respectiv prin casa intereselor financiare și a intimității, vei avea susținere în tot ce întreprinzi în planul financiar, prin obținerea de bani din alte surse decât salariile. Comunicarea cu partenerul se îmbunătățește și este posibil să începi să ai o legătură mai profundă, în urma unor dialoguri sincere și deschise.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, îți traversează zodia Berbec, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale și vei intra într-o etapă de comunicare cu ceilalți. Dialogurile în cuplu se intensifică, poți clarifica anumite neînțelegeri, iar în planul profesional porți negocieri și semnezi contracte.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Berbec, respectiv sectorul muncii. Așadar, comunicarea cu colegii și cu cei cu care desfășori activități devine importantă. Atenție la faptul că s-ar putea să ai impulsul să spui lucrurilor pe nume și nu oricum, într-un ton agresiv, iar acest lucru poate strica relațiile profesionale!

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Berbec, de astăzi, respectiv sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor și creativității. Te ajută să-ți declari sentimentele, să comunici mai ușor pe partenerul sau cu copiii. Dacă ești singură, poți flirta și cuceri o persoană.

 

Capricorn

 

Tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, prin zodia Berbec, respectiv prin sectorul vieții de familie, te ajută să discuți mai ușor anumite chestiuni familiale. De asemenea, s-ar putea să rezolvi chestiuni administrative alea casei. Atenție, nu-ți impune punctele de vedere și folosește constructiv energia lui Mercur!

 

Vărsător

 

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, începânde de astăzi, în zodia Berbec, în casa comunicării, gândirii, negocierilor, învățării, te ajută să interacționezi mai bine cu ceilalți. Pe de altă parte, există riscul să fii prea agresivă în comunicare, să apară momente tensionate din cauza agresivității tale verbale.

 

Pești

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseaze de astăzi zodia Berbec, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități profesionale. S-ar putea, în perioada următoare, să-ți reorganizezi finanțele, să cauți să-ți suplimentezi veniturile, să porți negocieri salariale. Atenție, pentru că este posibil să iei decizii financiare pripite!

related posts

Modifică setările cookies