Horoscop zilnic 19 octombrie 2015. Racii sunt inconjurati de tentatii, iar Scorpionii sunt predispusi la certuri


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 19 octombrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Sunteti dinamice. Datorita astrelor aveti energie, care va ajuta sa va recuperati in cazul in care in ultimele zile ati avut neplaceri minore. 

Horoscop 2015 TAUR

Va puteti lauda cu un tonus de invidiat si o dispozitie seducatoare. Aveti parte de zi reusita,  care va culmina cu o seara relaxanta, in doi.

Horoscop 2015 GEMENI

Influentele astrale va incita la excese alimentare si veti avea unele dificultati in a va controla apetitul. Incercati sa fiti mai curand "gourmet" decat "gurmande" si sa preferati portiile mici si delicioase.

Horoscop 2015 RAC

Aveti o energie debordanta si o vointa de fier pentru a va feri de toate tentatiile. Desi se vor ivi cateva in calea voastra astazi, veti sti cand sa spuneti "da" si cand sa refuzati.

Horoscop 2015 LEU

Moralul vostru este bun. Sunteti putin mai dinamice decat in ultima vreme si sunteti mai rezistente la oboseala decat om weekend. Aveti parte de o zi linistita, care da startul unei saptamani bune.

Horoscop 2015 FECIOARA

Mediul astral nu va este foarte favorabil astazi in ceea ce priveste sanatatea. Pe langa posibile dureri si crampe musculare, este posibil sa resimtiti si o anumita tensiune nervoasa. 

Horoscop 2015 BALANTA

Cei nascuti in prima decada ar putea avea mici probleme emotionale, dar cu sustinerea necesara din partea prietenilor, acestea s-ar putea rezolva rapid, fara sa fie nevoie de alte interventii.

Horoscop 2015 SCORPION

Oboseala si stresul s-ar putea sa se faca simtite la nivel emotional. Aveti tendinta sa va pierdeti rabdarea destul de rapid si riscati sa stricati relatiile bune cu colegii de lucru din cauza starii voastre de nervozitate.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Sunteti mai hotarate ca niciodata sa faceti sacrificiile necesare ca sa scapati de obiceiurile nesantoase. Incepeti saptamana cu o dieta sau cu o rezolutie pe plan sentimental de care aveti de gand sa va tineti pana la finalul anului.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Va simtiti ca si cum ati fi ajuns la capatul puterilor. Nu este nimic grav. Este vorba doar de un aspect pasager. Aveti nevoie de ceva ore de odihna in plus in a doua jumatate a zilei si o sa va simti ca noi. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Este o zi foarte dinamica si plina de vitalitate. Totusi, fiti atente sa nu va expuneti unor riscuri inutile. Sunteti predispuse la accidentari usoare astazi.

Horoscop 2015 PESTI

Actuala configuratie astrala va face mai active si mai dinamice decat de obicei. Este posibil sa va apucati serios de un curs de specializare care sa va fie de folos la scoala sau locul de munca.

related posts

Modifică setările cookies