Horoscop zilnic 19 octombrie 2023. Leii au mai mult pretendenți în viața amoroasă, Taurii trebuie să facă un compromis


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zile de joi, 19 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să fii deschisă catre perspective noi. Ai putea aborda anumite idei sau subiecte din sfera profesională, să negociezi sau să ajungi la niște înțelegeri, mai ales că Mercur, astrul comunicării, se află încă pe casa relațiilor și parteneriatelor. Poți, de asemenea, să-ți planifici o călătorie.

 

Taur

 

Astăzi, te afli față în față cu niște propuneri  de natură profesională și vei lua decizii importante de natură financiară, pentru că te gândești la avantaje. În cuplu, s-ar putea să faci un compromis, pentru a rezolva un conflict.

 

Gemeni

 

Dacă ești singură, astăzi este o zi favorabilă întâlnirilor romantice și dacă te afli într-o relație mai veche pentru planurile de viitor împreună cu partenerul de cuplu. Găsești metode noi de relaxare/petrecere a timpui și partenerul cooperează cu propunerile tale.

 

Rac

 

Astăzi, se anunță o zi cu multe sarcini la locul de muncă, dar și cu surprize, care pot să apară în proiectele tale. Pe seară ieși cu colegii în oraș și te bucuri de o companie plăcută. Acasă este posibil să ai niște discuții mai serioase legate de administrarea unor bunuri.

 

Leu

 

O discuție pe care o ai astăzi cu partenerul de cuplu ar putea să schimbe cursul și să treceți la următorul nivel al relației. Dacă ești singură, s-ar putea să atragi atenția asupra ta și să ai mai mulți pretendenți. Ai grijă ce alegi!

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul familiei și este posibil să ai niște discuții cu unii dintre membri acesteia, să fii directă și determinată, să vii cu argumente și soluții într-o chestiune familială. Relația cu partenerul de cuplu devine tot mai strânsă.

 

Balanță

 

Sectorul comunicării este susținut astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Săgetător. O negociere ar putea să schimbe situația financiară în bine. Jupiter, marele benefic, în tranzit prin sectorul intereselor financiare, trimite niște raze lui Venus, guvernatoarea ta, așa că lucrurile par să-ți fie favorabile.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa valorilor, stimei de sine și banilor. Este o zi în care poți rezolva o serie de chestiuni, dacă ai încredere în tine, forțele tale și-ți dai mai multă valoare. La serviciu sau în relațiile tale profesionale este posibil să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă și dacă cineva încearcă să te determine să-ți schimbi o opinie, vei reacționa pe măsură.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, ești dornică de aventură, îți planifici o călătorie sau îți lărgești orizonturile cunoașterii prin dialoguri cu persoane cu mai multă experiență ca tine. La serviciu, te lansezi în tot felul de dialoguri și găsești soluții bune la problemele apărute.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să stai în spatele șcenei, să privești din umbră cum reacționează persoanele de lângă tine într-un anumit context. Dacă lucrurile nu merg prea bine într-un proiect sau o sarcină de lucru, cel mai bine ar fi să întrebi, să te informezi, să cauți să obții răspunsurile de care ai nevoie, pentru că altfel se oprește fluxul și nu mai merge treaba.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, din cauza unor chestiuni care apar în familie, să iei totul personal în relațiile profesionale sau în cele de prietenie. Încearcă și detașează-te și spune direct și sincer ce ai de spus, astfel încât să nu mai existe frustrări sau nemulțumiri din partea ta!

 

Pești

 

Luna traversează astăzi sectorul asociat relațiilor cu șefii, cariera și imaginea/statutul profesional. S-ar putea ca unele dintre ideile tale să fie aprobate de către șefi și apoi implementate. Pe de altă parte, s-ar putea să primești un buget pe care să-l administrezi, fie ca este de la familie, partener, fie de la serviciu pentru o campanie.

related posts

Modifică setările cookies