Horoscop zilnic 19 septembrie 2023. Fecioarele află un secret care le dezamăgesc în plan amoros, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 19 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este tensionat la capitolul iubire și aventuri sentimentale. Este posibil să realizezi că îți dorești să fii fericită și pentru acest lucru trebuie să faci o schimbare, să iei o decizie importantă în cuplu. Dacă ești singură, vrei să-ți schimbi atitudinea și modul în care percepi relațiile.

 

Taur

 

Emoțiile tale sunt puternice astăzi și va fi nevoie să faci niște pași înapoi să-ți dai seama ce ai de făcut. S-ar putea să te vindeci după o relație, în care ai avut de suferit sau să realizezi că trebuie să rupi ce ai acum, pentru a fi fericită cu adevărat. De acțiunile tale depinde cum va arăta viitorul.

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să fii deturnată de la activitățile tale profesionale, de faptul că ai nevoie să porți niște dialoguri cu cineva din trecut sau cu care ai încheiat de curând o relație. Dacă totul s-a încheiat brusc și fără vreo explicație, ai nevoie de o încheiere pentru a merge mai departe.

 

Rac

 

Cu Luna, guvernatoarea ta, în tranzit într-un semn de apă, sensibilitatea este la cote maxime. S-ar putea să privești spre trecut, la lucrurile care ți-au schimbat viața, să-ți faci un bilanț. La serviciu, apar informații sau vești, care-ți aduc confuzie sau dezamăgire, pentru că ai muncit mult într-un proiect și meritele le ia altcineva.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să iei niște decizii, care țin de casă și familie, iar ceilalți membri, care au încredere în tine și judecata ta, să te urmeze, fără să aibă comentarii, pentru că ai știut mereu să cultivi încrederea și să-ți calculezi pașii, astfel încât să nu dai greș.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează și astăzi casa comunicării și interacționării și este posibil, împărtășind experiența ta din trecut, să ajuți o persoană dragă. În planul relațional/sentimental, apar dezamăgiri și s-ar putea să nu fii în apele tale, atunci când afli un secret, care te afectează, însă, te ajută să fii determinată să-ți urmezi drumul.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să primești o ofertă de muncă, care să fie mai bine plătită și să descoperi că lucrurile încep să reintre în normal și vei putea să-ți urmezi visele. Pe de altă parte, înainte să semnezi un contract sau o colaborare, verifică bine înainte ce presupune munca și sarcinile, să nu te trezești că nu mai ai timp și pentru tine!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil să împărtășești cu alții ceea ce ai învățat în ultimii ani. S-ar putea să apară oportunități în carieră, să-ți pui în valoare creativitatea și abilitățile. Chiar dacă nu ești încă hotărîtă să urmezi un drum, te pune pe gânduri propunerea.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează și astăzi casa izolării și trecutului și s-ar putea să retrăiești anumite momente, care ți-au marcat viața. Nu te lăsa blocată în amintiri, ci folosește ce ai învățat pentru a-ți face un viitor mai bun! S-ar putea să fii tentată să explorezi domenii noi, să te dezvolți mai mult.

 

Capricorn

 

Cineva s-ar putea să se destăinuie, să-ți încredințeze un secret din sfera sentimentală. Pe de altă parte, ești dezamăgită de niște vești sau informații, care-ți parvin, legate de o persoană, pe care vrei să o cucerești, dacă ești singură, dar decizi să nu dai crezare și să descoperi singură dacă este sau nu adevărat.

 

Vărsător

 

Stai departe de bârfe, astăzi, pentru că nu tot ce auzi este adevărat și dacă te asociezi cu anumite persoane, s-ar putea să-ți strici imaginea! În planul profesional, s-ar putea să înregistrei un succes, să ai o satisfacție că ai reușit să-ți atingi un obiectiv.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să fii nemulțumită de situația financiară, să ai nevoie de o sumă mai mare de bani lunar și să simți că nu-ți folosești tot potențialul de care dispui. Așadar, gândește-te cum poți să crești, să te dezvolți, astfel încât să obții o funcție sau un job mai bine plătit.

 

 

related posts

Modifică setările cookies