Horoscop zilnic 2 aprilie 2014. Fecioarele sunt puse in situatia de a alege, iar Gemenii se impart intre viata personala si cea profesionala


Horoscop zilnic 2 aprilie 2014. Taurii se bucura de o zi in care totul merge ca pe roate, in timp ce Racii se confrunta cu diverse conflicte. Vedeta zilei: Roselyn Sanchez. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 31 MARTIE-06 APRILIE 2014.

BERBEC

Este momentul sa iesi din zona ta de confort si sa actionezi ca atare, fara sa-ti fie teama. Daca pana acum ai amanat inceperea unor proiecte personale, acum a venit momentul sa iei atitudine si sa nu fugi de oportunitatea de a-ti cladi propria afacere.

TAUR

Ziua de astazi iti alunga in totalitate starea delicata care a pus stapanire pe tine in ultima perioada si iti deschide noi orizonturi. Din punct de vedere profesional, lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine, motiv pentru care te simti in sfarsit pe aceeasi lungime de unda cu cei din jur.

GEMENI

Te preocupi de viata ta personala, te gandesti cum iti poti surprinde placut partenerul si cum poti petrece cat mai mult timp cu el, insa in acelasi timp nu-ti neglijezi responsabilitatile pe care le ai la locul de munca. Ai o zi frumoasa cu rezultate care te multumesc pe deplin.

RAC

Diverse tensiuni isi fac astazi aparitia atat in ceea ce priveste viata ta personala, cat si cea profesionala. Dorinta de a avansa in cariera si de a lupta in acest sens se loveste de nevoia partenerului tau de a petrece cat mai mult timp cu tine, motiv pentru care pot aparea conflicte.

LEU

Este momentul sa incetezi sa refuzi eventualele oportunitati de tot felul care iti apar si sa inveti sa-ti lasi deoparte ambitia si orgoliul si sa raspunzi afirmativ la anumite propuneri. Daca esti bine organizata, nu te vei confrunta cu neplaceri sau situatii conflictuale.

FECIOARA

Este posibil sa fii pusa in situatia de a alege, fie ca este vorba de un hobby mai vechi si o noua pasiune, fie de parerea unui prieten bun si ideile unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Din fericire, nu esti in pericolul de a face alegeri mai putin bune, ci din contra poti avea incredere in tine ca faci ceea ce trebuie.

BALANTA

Te poti confrunta cu unele reactii neplacute din partea unor apropiati, insa nu intra in panica, ci fii calma si incearca sa intelegi ceea ce se intampla. Poate a venit momentul sa renunti la unele activitati care nu-ti fac deloc placere in favoarea unor noi hobby-uri.

SCORPION

Abilitatea ta de a planifica, analiza si organiza anumite evenimente te ajuta sa faci fata provocarilor de astazi. Te implici in activitati importante, care desi te cam intimideaza la prima vedere, totusi nu le lasi balta si le rezolvi asa cum trebuie.

SAGETATOR

Esti pusa pe fapte mari si imediat ce ajungi la locul de munca, incerci sa faci ordine in departamentele si echipele unde consideri ca lucrurile nu merg intocmai bine. Astazi discuti probleme importante si iei decizii care iti influenteaza intr-o oarecare masura viitorul.

CAPRICORN

Intuitia care te guverneaza astazi te ajuta sa-ti dai seama de adevarata personalitate a unor persoane pe care credeai ca le cunosti. Din fericire, datorita optimismului care te-a cuprins in ultima vreme reusesti sa ignori astfel de situatii neplacute care apar pe parcursul zilei.

VARSATOR

Indiferenta si incompetenta unor persoane cu care lucrezi deja de ceva vreme te face sa te gandesti daca de aceasta data efortul depus de tine la locul de munca nu este in zadar. Ceea ce se intampla in jurul tau te indeamna sa renunti treptat la job-ul actual si sa te orientezi spre alt domeniu.

PESTI

Esti complet concentrata pe activitatea profesionala si neglijezi cu desavarsire viata personala. Cel putin reusesti sa pui in practica toate ideile pe care le aveai, iar cei din echipa ta incep sa inteleaga unele lucruri fara sa te implice in discutii conflictuale.

related posts

Modifică setările cookies