Horoscop zilnic 2 august 2016. Leii au o zi tensionata, iar Capricornii au parte de clipe frumoase si linistite


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 2 august 2016.


BERBEC

Astazi, principalul scop al Berbecilor este sa impresioneze. Vor sa iasa in evidenta si pun mare pret pe aparente. Cu cat primesti mai multe laude, cu atata te simti mai increzatoare in propriile forte. Nu incerca totusi sa epatezi cu orice pret!

TAUR

Este o zi in care Taurii interactioneaza mult, au programate intalniri si incep proiecte noi. Este posibil sa te vezi cu un client, sa mergi la medic sau sa ceri sfaturi juridice unui avocat. E momentul sa pui la punct numite aspecte din viata ta pe care le-ai ignorat pana acum.

GEMENI

Astrele sunt favorabile Gemenilor astazi si ei ar trebui sa profite de acest lucru. Desi e vara, incepi cursuri noi si incerci sa te afirmi intr-un domeniu nou. Esti interesata sa iti schimbi jobul si deja faci primii pasi in acest sens.

RAC

Nativele din zodia Rac mizeaza pe relaxare. Nu vor sa ia astazi niciun fel de decizii si amana pe maine lucrurile importante pe care le au de facut. Nu are rost sa iti programezi task-uri prea dificile pentru ca ai sanse minime de reusita.

LEU

Leii au o zi tensionata, in care nu se pot relaxa nici macar o secunda. Va trebui sa iti maschezi starea de nervozitate pentru a nu le transmite si celor din jur emotiile tale negative. Incearca sa zambesti politicos si sa fii manierata cu cei din jur.

FECIOARA

Fecioarele sunt foarte bine dispuse astazi si isi petrec ziua pe principul "Traieste clipa". Atitudinea relaxata le ajuta sa treaca cu bine peste momentele delicate si sa se axeze mai mult pe aspectele pozitive ale problemei.

BALANTA

Balantele au o zi linistita, in care nu intalnesc prea mari provocari. Nativele din aceasta zodie sunt caracterizate de optimism si voie buna: isi fac planuri de weekend, iau legatura cu prieteni vechi si spre seara ies in oras. 

SCORPION

Determinarea de care Scorpionii au dat dovada in ultima perioada ii cam lasa balta, fix intr-un moment in care ar avea nevoie de ea. Nativele nu au dispozitia necesara de a incepe proiecte noi sau de a finaliza unele mai vechi, asa ca se ocupa de aspecte mai marunte in speranta ca vor trece cu bine si peste ziua de azi.

SAGETATOR

Nativelor din Sagetator le este greu sa isi respecte deadline-ul pe care l-au stabilit la anumite proiecte. Se vad nevoite sa tot amane predarea unor documente importante sau rezolvarea unor probleme. 

CAPRICORN

Capricornii au parte de o zi frumoasa, in care interactioneaza cu rudele sau cu prietenii. Un conflict mai vechi isi gaseste astazi rezolvare. Nativele au mari sanse sa isi faca astazi noi prieteni, dar si sa puna capat unei relatii care nu mai mergea de mult timp. 

VARSATOR

Varsatorii vor avea o zi reusita daca nu se vor pripi sa ia decizii importante si sa se implice in conflicte care nu le privesc. Astazi tu trebuie sa te pui pe primul loc - este momentul pentru putin egosim. Daca te-ai suprasolicitat pana acum, este timpul sa te relaxezi si sa te bucuri de micile tentatii ale vietii.

PESTI

Indiferent de varsta, ocupatie sau sex, Pestii sunt foarte sensibili astazi la detaliile estetice. Esti impresionata de lucrurile frumoase si este posibil sa te ocupi de redecorarea apartamentului. Daca te simti usor deprimata, incearca sa faci un cadou din inima cuiva si te vei simti mult mai bine dupa aceea.

related posts

Modifică setările cookies