Horoscop zilnic 2 august 2023. Vărsătorii se ceartă din cauza banilor, Balanțele trebuie să aibă grijă la sănătate


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 2 august 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, opoziția care se formează între Mercur, astrul comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor, vine să aducă discuții în contradictoriu cu colegii. S-ar putea să ai niște frustrări interioare și să îți verși nervii pe colegii de serviciu, mai ales dacă s-a acumulat oboseală și suprasolicitare.

Taur

Opoziția care se formează, astăzi, între Mercur și Saturn, dinamizează axa sentimentală, dar și a relațiilor cu prietenii, unde este posibil sa apară conflicte cu aceștia, mai ales dacă nu-și țin promisiunea într-o chestiune profesională. Tensiuni pot să apară și în raport cu partenerul de cuplu, așa că ai grijă cum gestionezi o criză!

Gemeni

Posibil, astăzi, de la opoziția, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Saturn, din casa carierei, să-ți fie mai greu să găsești un echilibru între cele două domenii. Atenție la faptul că pot să apară discuții în contradictoriu și cu membrii familiei, dar și cu șefii!

Rac

Contextul astral de astăzi, în care se formează o opoziție între Mercur, din casa comunicării, și Saturn din casa principiilor, nu este favorabilă dialogului sau negocierilor. Posibil să fii foarte ușor rănită sau să te simți judecată pe nedrept și să iei lucrurile personal.

Leu

Posibil, astăzi, să apară neînțelegeri legate de contractul de muncă, salarizare, de încasarea unor sume de bani, care sunt blocate. De asemenea, este posibil să ai nemulțumiri la serviciu, în sarcinile, activitățile și programul de lucru, și să simți că ești împiedicată să avansezi într-o direcție.

Fecioară

Opoziția care se formează, astăzi, între Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa personalității, și Saturn, din casa relațiilor, poate anunța neînțelegeri cu partenerul de viață, din cauza criticilor pe care le aduci, dar și a rezistenței acestuia, pentru că nu vrea să coopereze cu propunerile tale.
 
Balanță

Posibil, astăzi, opoziția care se formează între Mercur și Saturn, care dinamizează axa muncii și a sănătății, să-ți aducă relații dificile cu colegii și să simți că nu ai spor în activitățile profesionale și nici randament intelectual, cum erai obișnuită. Atenție la starea de sănătate!

Scorpion

Posibil, astăzi, să apară niște evenimente neprevăzute în familie. Dacă ești plecată într-o vacanță, vei fi cu gândul acasă. Nu te poți bucura pe deplin de relaxare și petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Însă partenerul reușește, în partea a doua a zilei, să-ți facă o surpriză, să te poți detașa de ce te frământă.

Săgetător

Atenție la comunicare, astăzi, pentru că opoziția, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, poate scoate în evidență niște problemele mai vechi de natură financiară. Vei fi tentată să te cerți cu partenerul.

Capricorn

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, astrul comunicării, formează o opoziție cu Saturn, guvernatorul tău, poate să îți aducă probleme de comunicare, de luat decizii, de judecată, așa că mai bine amâni chestiuni importante pentru o altă zi.

Vărsător

Pentru că Saturn, guvernatorul tău, formează o opoziție cu Mercur, planeta comunicării, este posibil să apară unele certuri sau neînțelegeri din cauza banilor, să cauți să intri în posesia unor sume de bani, care par blocate.

Pești

Contextul astral de astăzi îți poate aduce certuri sau neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Nici în planul profesional lucrurile nu stau mai bine, pentru că opoziția, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor, blochează comunicarea și înțelegerea. Așadar, recomandarea astrelor este să reflectezi la ce te deranjează și zilele viitoare să încerci să reiei dialogul.

 

 

related posts

Modifică setările cookies