Horoscop zilnic 2 ianuarie 2023. Fecioarele au o zi favorabilă pentru a cuceri în plan amoros, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 2 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești. S-ar putea să ai inspirație într-un context profesional sau o idee s-ar putea transforma într-un proiect mai amplu. În cuplu sau în relația cu cineva apropiat ai putea să ierți sau să treci cu vederea o dezamăgire.

 

Taur

 

Astăzi, Mercur, guvernatorul casei banilor, formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești, respectiv casa prietenilor și planurilor de viitor. S-ar putea să primești sfaturi utile de la prieteni, de la persoane de încredere sau cu mai multă experiență, care te pot ghida într-o nouă activitate profesională.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa intereselor financiare, formează un aspect armonios cu Neptun din casa șefilor, autorității și activităților profesionale. Chiar dacă au fost tensiuni între tine și șefi, astăzi decizi să treci peste, să faci compromisuri, pentru că realizezi că numai așa vei avea de câștigat.

 

Rac

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Neptun din casa idealurilor, filosofiei de viață, credințelor și filosofiei. Te bucuri de o perioadă bună în relație și împreună cu partenerul de cuplu rezolvați si găsiți o cale de mijloc într-un context relațional.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, astrul comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun din casa intereselor financiare, îți aduce idei bune de a face bani sau de a administra cât mai bine sumele pe care le deții sau le ai de încasat în perioada următoare.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să fii mai deschisă și aspectul astrologic armonios pe care Mercur, guvernatorul tău, îl formează cu Neptun din casa relațiilor, îți dă impulsul să faci declarații partenerului, să dai frâu liber sentimentelor. Dacă ești singură, este o zi favorabilă cuceririlor.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun din casa muncii, te ajută foarte mult în comunicarea cu familia și mai ales în clarificarea unor chestiuni, care țin de casă și activitățile gospodărești. Posibil să-ți faci planuri de natură profesională sau să ai idei bune de afaceri.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor, iar Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun din casa asociată iubirii și aventurilor romantice. Așadar, ești foarte creativă, îți exprimi sentimentele, îi faci surprize partenerului de cuplu. Dacă ești singură onorezi invitația de a ieși cu niște prieteni într-o excursie sau la o plimbare.

 

Săgetător

 

Astrele te susțin astăzi în demersurile și planurile tale care au legătură cu familia, viața de familie și relația de cuplu. Mercur, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Neptun din casa familiei, așa că vei avea sprijinul familiei/partenerului sau chiar tu îți poți ajuta familia/părinții într-un context care are legătură cu spațiul locativ.

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna îți traversează casa sentimentală, iar Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun din casa comunicării, semn că s-ar putea să deschizi anumite subiecte mai sensibile în planul amoros, pentru că simți că acum le poți rezolva.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul familiei și te preocupă chestiunile casnice, mai ales dacă ai fost plecată. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești, așa că s-ar putea să faci compromisuri. Dacă primești o ofertă de colaborare, este posibil să accepți, chiar dacă nu ești pe deplin mulțumită de partea financiară, pentru că te interesează, în principal, să te dezvolți din punct de vedere profesional.

 

Pești

 

Contextul astrologic de astăzi, în care Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Neptun din casa personalității îți aduce idei creative, inspirație și strategii pentru planurile de viitor. Nu ți-e frică să visezi la planuri mari în 2023.

related posts

Modifică setările cookies