Horoscop zilnic 2 martie 2023. Gemenii ar putea avea parte de surprize din partea prietenilor, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 2 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să treci de la o stare la alta. În planul sentimental, simți o fericire și faptul că lucrurile se desfășoară în direcția dorită de tine. Pe de altă parte, în planul profesional, s-ar putea să existe tensiuni într-o negociere, dar lucrurile merg spre încheierea unui contract profitabil.  

 

 

Taur

 

 

Sectorul comunicării este activat și astăzi de tranzitul Lunii, care formează un aspect tensionat cu Venus, guvernatorul tău. Așadar, nu intra în conflicte de idei, pentru că este posibil să te cerți sau să nu accepți și alte puncte de vedere.

 

Gemeni

 

Astăzi, Venus, micul benefic, formează un aspect strâns cu Jupiter, marele benefic, în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, în casa surprizelor și relațiilor de prietenie. Așadar, este posibil să ai parte de surprize de la prieteni sau de la cineva, care va veni, în scurt timp, mai aproape de tine sau poate va deveni chiar perechea ta.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi, în care Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei, vine să-ți aducă evenimente și decizii ale șefilor care te vor surprinde în mod plăcut. Situația financiară se poate îmbunătăți de luna viitoare.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care cei doi benefici, Venus și Jupiter își unesc forțele în casa filosofiei de viață, perfecționării și călătoriilor, vine să te ajute să te dezvolți și să progresezi într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Fecioară

 

Așteaptă-te la evenimente și situații surpriză din partea prietenilor! Posibil să te caute și prieteni din străinătate, să programați o vacanță împreună. Pe de altă parte, conjuncția celor doi benefici, Venus și Jupiter, din casa transformărilor profunde, te  ajută să vezi lucrurile din altă perspectivă în planul financiar, dar și-n cel relațional.

 

Balanță

 

Astăzi are loc un eveniment astral important în planul relației și căsătoriei: Venus, guvernatoarea ta, formează o conjuncție (alăturare) cu Jupiter, marele benefic, și s-ar putea să discuți chestiuni importante de relație, de viitor în comun. Dacă ești singură, fii atentă în jurul tău, pentru că se poate să apară cineva în viața ta!

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi sectorul filosofiei de viață, a planurilor și direcției profesionale și s-ar putea să primești niște vești  importante de la serviciu, de la șefi. Conjuncția celor doi benefici, Venus și Jupiter, susține o schimbare de funcție și o mărire salarială. Șefii îți recunoasc meritele și îți apreciază eforturile.

 

Săgetător


Conjuncția pe care Jupiter, guvernatorul tău, o formează cu Venus, micul benefic, în sectorul sentimental, vine să aducă evenimente fericite în planul afectiv, intrarea într-o relație nouă sau reconectarea cu partenerul de cuplu. De asemenea, s-ar putea să ai soluții pentru demararea unui proiect de creație sau care te poate pune în valoare.

 

Capricorn

 

Sectorul vieții de familie este activat astăzi de conjuncția (alăturarea) dintre cei doi benefici: Venus și Jupiter. Așadar, ai parte de un eveniment fericit în familie. De asemenea, s-ar putea să decizi să te muți, să găsești casa la care visezi de mult timp, să primești o sumă de bani de la părinți și să-ți achiziționezi niște bunuri de o valoare mai mare pentru casă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, în care cei doi benefici: Venus și Jupiter formează un aspect de conjuncție (alăturare), vine să susțină comunicarea și interacționarea, declararea sentimentelor și schimbarea modului în care vezi lucrurile atunci când ai de discutat chestiuni importante în relație.

 

Pești


Contextul astral de astăzi, în care cei doi benefici: Venus și Jupiter, guvernatorul tău, formează o conjuncție (alăturare), vine să-ți aducă un succes, culegerea roadelor unor demersuri profesionale și poate, o mărire salarială dorită de mai mult timp.

related posts

Modifică setările cookies