Berbec


Comunicarea este cheia către o conexiune armonioasă cu partenerul. Astăzi este posibil ca sfera intimă și valorile după care te ghidezi în viață să fie analizate de tine. Te preocupă să înțelegi de ce au apărut unele obstacole și conflicte și cum ai putea să le rezolvi în relația de cuplu.


Taur


Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, în casa relațiilor, vei avea parte de emoții intense, pasiune și conexiuni profunde, iar sentimentele vor fi amplificate. De asemenea, contextul astral îți aduce intuiție și te invită să te eliberezi de niște tipare emoționale vechi, să te vindeci de o rană din trecut.


Gemeni


Deși este o zi liberă, te preocupă activitatea profesională. Dacă ești implicată într-un proiect extraprofesional s-ar putea să trebuiască să respecți un termen limită și lași orice altceva ce ai de făcut. În partea a doua a zilei, dacă ești singură, este posibil să primești o invitație la o întâlnire.

 

Rac


Astăzi este posibil să ai o aventură romantică, să te lași cucerită și ai parte de multă pasiune. Dacă faci parte dintr-un cuplu, s-ar putea să participați la un eveniment festiv din viața unuia dintre prieteni. Cert este că ziua se anunță cu distracție și emoții puternice.


Leu


Astăzi te preocupă activitățile casnice, să-ți petreci timpul cu familia, în tihnă. Ești amatoare de distracție și ieșiri, plecări în afara orașului sau a țării, dar ai și momente când ai nevoie să fii înconjurată de persoanele dragi. Relația cu partenerul de cuplu este bună și reușiți să stabiliți un plan financiar pe termen lung.


Fecioară


În prima parte a zilei faci niște drumuri și încerci să rezolvi cât mai multe chestiuni administrative. Posibil să ieși și-n oraș seara cu prietenii sau membrii familiei. Dialogurile pe care le ai cu cineva apropiat ar putea să-ți aducă soluții inovatoare la probleme mai vechi de natură profesională.


Balanță


În prima parte a zilei este posibil să faci niște cheltuieli mai mari. Posibil să te sfătuiești cu partenerul cum să administrați o sumă de bani pentru casă, mai ales dacă aveți de achiziționat ceva de o valoare mai mare. Într-un final, decideți să așteptați niște oferte, după care să luați decizia finală.


Scorpion


Astăzi este posibil să te exprimi cu mai multă ușurință și claritate și reușești să transmiți corect unei persoane apropiate un mesaj. De asemenea, ești receptivă la opiniile altora și dornică să participi la conversații pe diverse teme. Seara primești o sumă de bani sau un voucher cadou.


Săgetător


În prima parte a zilei ai nevoie de mai multă odihnă, introspecție și nu vrei să ieși din zona de confort. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în casa personalității tale, îți revii, ești optimistă și pusă pe distracție, așa că vei coopera cu o invitație de a ieși în oraș cu prietenii sau colegii de serviciu.


Capricorn


Posibil, astăzi să fii dezamăgită de acțiunea sau atitudinea unei persoane apropiate și să nu mai poți trece cu vederea unele derapaje. Dacă până acum nu ai avut puterea să spui ce te nemulțumește, acum a venit momentul să spui lucrurilor pe nume.


Vărsător


Astăzi ai oportunitatea să-ți revigorezi modul de comunicare și să te reconectezi cu cei din jur. Porți discuții și-ți împărtășești ideile cu ceilalți. În partea a doua a zilei, te preocupă o situație în familie, faci niște planuri pe termen lung.


Pești


Astăzi este posibil să cauți oferte de vacanțe, faci rezervări, cumperi bilete de avion. În partea a doua a zilei, simți nevoia să te implici în diverse activități de grup, să te afirmi, să-ți demonstrezi valoarea.