Horoscop zilnic 2 noiembrie 2023. Peștii au noroc în casa iubirii și fericirii, Fecioarele plănuiesc o escapadă romantică


Află ce se întâmplă în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 2 noiembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna în tranzit prin sectorul familiei și căminului formează, astăzi, un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa banilor. Așadar, s-ar putea să-ți faci niște calcule și să achiziționezi ceva pentru casă. Dacă ai de gând să investești într-un imobil este o zi favorabilă și vei găsi o ofertă de nerefuzat.

 

Taur

 

Luna în tranzit prin casa comunicării și gândirii formează astăzi un aspect armonios cu Jupiter, merele benefic, în tranzit prin zodia ta. Prin urmare, este o zi favorabilă să-ți prezinți ideile, să comunici, să scrii, să te informezi și să negociezi un contract important.

 

Gemeni

 

Cu Luna în tranzit prin casa banilor, în aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, plasat într-o casă ascunsă, a problemelor, s-ar putea să descoperi că nu ai efectuat niște plăți și fii bucuroasă că ți-ai adus aminte. Este o zi favorabilă să găsești și soluții la o problemă financiară, să reduci niște cheltuieli.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, primește, astăzi, raze benefice de la Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa vieții sociale și a prietenilor. Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii, să socializezi, să ieși în oraș, să participi la un eveniment. Ai parte de distracție și cunoști oameni noi.

 

Leu

 

Posibil astăzi să afli niște secrete la locul de muncă sau cineva să-și asume meritele tale. Luna îți tranzitează casa izolării și nu ai o stare prea bună. Mai multe de atât, în felul acesta afli de cine trebuie să te ferești. Pe de altă parte, ai niște conștientizări și vrei să faci o schimbare, să începi ceva nou.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează casa prietenilor și a vieții sociale și astăzi este o zi favorabilă întâlnirii cu prietenii, să mergi la evenimente, la o lansare de carte. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Luna îl formează cu Jupiter, din casa călătoriilor, ar putea să-ți dea impulsul să programezi o escapadă romantică.

 

Balanță

 

Luna îți traversează astăzi casa carierei și a relațiilor cu șefii și primește niște raze benefice de la Jupiter, din casa avantajelor materiale, a banilor care provin din alte surse decât salariile. Este posibil să primești o mărire salarială sau un bonus.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să te preocupe dezvoltarea personală, să te înscrii la un curs, să-ți achiziționezi niște cărți, să-ți programezi o călătorie într-un loc unde îți dorești să ajungi de mult. Jupiter, marele benefic, trimite raze benefice și s-ar putea să-ți îndeplinească dorințe mai vechi.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, a banilor care provin din alte surse decât salariile. Luna primește un aspect armonios de la Jupiter, guvernatorul tău, din casa muncii. Este posibil să primești o propunere de la un coleg să începeți o activitate nouă sau să investiți într-o pasiune comună, un sport sau un curs de dezvoltare.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin casa asociată relațiilor, în aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa iubirii, nu ai cum să nu te gândești la o aventură romantică, la o întâlnire sau să-I faci o surpriză partenerului de cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva interesant.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa muncii și sănătății și primește un aspect armonios de la Jupiter, marele benefic. Așadar, chiar dacă ai mult de muncă și sarcinile se adună tot mai mult de la o zi la alta, ai o dispoziție bună și reușești să duci la capăt tot ce ți-ai propus. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, vei avea un randament ridicat.

 

Pești

 

Jupiter, guvernatorul tău, trimite astăzi niște raze benefice Lunii în tranzit prin casa iubirii și fericirii. Este posibil să faci declarații, să-ți exprimi iubirea prin cuvinte sau gesturi, să faci mici cadouri persoanelor dragi. Dacă ești singură, s-ar putea să ai o întâlnire plăcută la un drum scurt.

related posts

Modifică setările cookies