Horoscop zilnic 20 aprilie 2023. Fecioarele au parte de surprize și răsturnări de situație în plan financiar și-n relația amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 20 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna Nouă care se formează astăzi în casa personalității deschide noi etape în planurile tale personale și profesionale. Eclipsa de Soare care o însoțește poate aduce evenimente neașteptate sau răsturnări de situație mai ales în planul sentimental, pentru că Soarele îți guvernează casa iubirii și aventurilor romantice. Tot astăzi, Soarele intră în zodia Taur și va dinamiza pentru o lună casa banilor.

 

Taur

 

Luna Nouă care se formează, astăzi, în sectorul asociat frământărilor interioare, subconștientului, izolării și trecutului, te invită la un bilanț și la elimininarea din viața ta a tuturor situațiilor sau persoanelor, care te țin în loc să evoluezi. Posibil să ai niște revelații sau conștientizări, să faci o schimbare în viața de familie sau privind casa, spațiul de locuit, pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, care aduce schimbări și răsturnări de situație. Tot astăzi, Soarele intră în zodia ta și-ți duce energie și determinare în următoarea lună.

 

Gemeni

 

Luna Nouă din zodia Berbec de astăzi aduce noi începuturi în sectorul planurilor și proiectelor tale de viitor, dar și a activităților de pe urma exercitării profesiei. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guvernează casa comunicării și informațiilor, nu sunt excluse surprize, vești și evenimente neașteptate, dar și răsturnări de situație în planurile tale viitoare, din cauza unor vești care te iau prin surprindere. Tot astăzi, și Soarele începe să traverseze casa subconștientului și timp de o lună cauți să stai izolată, departe de toată agitația cotidiană pentru a putea lua niște decizii importante.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care activează casa carierei și reputației profesionale și aduce noi începuturi. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa banilor munciți, este posibil să apară surprize, evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un context financiar-profesional.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care aduce noi începuturi în sectorului asociat principiilor, credințelor, perfecționării profesionale, călătoriilor. Însoțit de o Eclipsă de Soare, iar Soarele îți guverneaă casa personalității, nu sunt exluse surprize și răsturnări de situație în planurile tale personale, în sistemul de valori, o călătorie sau privind sistemul educațional.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care aduce noi începuturi în planul financiar, al banilor care provin din alte surse decât salariile, privind moștenirile, taxele, impozitele, transformările profunde și intimitatea. Pentru că fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație în planul financiar, dar și-n relația de cuplu.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care aduce noi începuturi în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Pentru că este însoțit de o Eclipsă de Soare, poți să ai parte de surprie și evenimente neașteptate în aceste domenii. Soarele guvernează casa activităților de pe urma exercitării profesiei, așa că este posibil să apară niște modificări și-n relațiile tale de muncă.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care aduce noi începuturi în planul muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare care poate aduce evenimente neprevăzute la serviciu, surprize în relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, dar și-n ce privește starea de sănătate, unde este posibil să adopți un regim de viață sănătos.

 

Săgetător

 

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Berbec, în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor pasiuni, aduce noi începuturi, dar și surprize și evenimente neașteptate. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, poți lua decizii neașteptate în planul iubirii și aventurilor romantice.

 

Capricorn

 

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Berbec, în sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții, vine să deschidă noi etape în aceste domenii, dar și surprize neașteptate și răsturnări de situație. Pentru că este însoțită de o Eclipsă de Soare, este posibil să iei decizii importante legate de o mutare, administrarea unui imobil sau în relațiile cu părinții.

 

Vărsător

 

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Berbec, în sectorul comunicării, informațiilor, veștilor, învățării și interacționării cu ceilalți anunță noi etape în aceste domenii. Fiind însoțit de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa relațiilor, nu sunt excluse surprize și evenimente neașteptate în raport cu relațiile tale personale sau profesionale.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care aduce noi începuturi în planul financiar, aia banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Fiind însoțit de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează casa muncii, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în sectorul banilor pe care îi obții de la serviciu.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies