Horoscop zilnic 20 decembrie 2022. Gemenii și-ar putea găsi jumătatea prin intermediul prietenilor, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 20 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în casa personalității. Este un moment favorabil unor noi începuturi, ai șansa să începi o relație, o afacere, un job, să continui o formă de învățământ, să îți întemeiezi o familie.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Posibil Jupiter să amplifice anumite stări emoționale, dar va ajuta la vindecare. De asemenea, ești invitată să-ți faci un bilanț personal, la eliminarea lucrurilor care nu mai funcționează în viața  ta.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec. Pentru că Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, dacă ești singură, s-ar putea să-ți găsești jumătatea prin intermediul prietenilor sau socializând mai mult. Dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să-ți faci planuri de viitor cu partenerul. De asemenea, marele benefic vine cu oportunități profesionale și o creștere a veniturilor de pe urma exercitării profesiei.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe casa carierei și sferei socio-profesinale. Recomandarea astrelor este să nu ratezi oportunitățile de afirmare profesională, să-ți pui în valoare abilitățile și experiența profesională.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, pe sectorul principiilor, călătoriilor, relației cu străinătatea, lărgirii orizonturilor și perfecționării profesionale. Fiind guvernatorul casei sentimentale, vine să aducă oportunități în planul amoros, așa că este posibil să întâlnești persoane noi într-o călătorie sau la un eveniment cultural, cu care să rezonezi din punct de vedere al principiilor. 

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul avantajelor materiale, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau alți terți. Cum Jupiter este guvernatorul casei familiei, locuinței, aflat într-o casă financiară, s-ar putea să obții bani dintr-o investiție, de pe urma unor tranzacții imobiliare sau de la familie. Și sectorul transformărilor profunde, intimității va fi activat, așa că urmează o perioadă în care-ți vei relansa relația de cuplu.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul relațiilor și parteneriatelor profesioale. Așadar, Jupiter vine cu oportunități în planul relațional, însă poate aduce și eliberarea dintr-o relație toxică. De asemenea, ai ocazia să oficializezi o relație.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul muncii și sănătății. Așadar, marele benefic vine cu oportunități în sectorul profesional și aduce dezvoltare și expansiune. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului banilor, ai ocazia să-ți suplimentezi veniturile din activități extraprofesionale.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul sentimental. Marele benefic vine cu oportunități în dragoste, relansarea unei relații, apariția unui copil, implicarea într-un proiect de creație, care îți poate aduce dezvoltare prin activități de creație.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relației cu părinții. Marele benefic vine cu oportunități de întemeiere a unei familii, de rezolvare a unor situații cu spațiul locativ, patrimoniului, dar și relațiilor cu părinții.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul comunicării, învățării și acumulării de informații. Așadar, marele benefic aduce oportunități de învățare a unor lucruri noi și ai noroc la informații utile. Posibil să obții o bursă, să începi niște cursuri sau continui o formă de învățământ. 

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Berbec, în sectorul financiar. Marele benefic vine cu oportunități financiare, de suplimentare a veniturilor și cu negocieri importante în următoarele luni.

 

related posts

Modifică setările cookies