Berbec

 

Astăzi este posibil să te intereseze rezolvarea unor chestiuni, care țin de casă și familie. Simți nevoia de siguranță din punct de vedere emoțional și vei găsi energie în petrecerea timpului cu familia. Dialogul cu partenerul de cuplu ar putea să vă determine să luați decizii privind o schimbare a spațiului de locuit.

 

Taur

 

Astăzi ai nevoie să fii înconjurat de oameni, să ieși cu prietenii, să pui la cale planuri de viitor. În planul sentimental este posibil să ai parte de o vindecare după o dezamăgire. Reușești să treci peste niște sentimente, care îți răscolesc trăirile și să te detașezi.

 

Gemeni

 

Astăzi încasezi bani și faci cheltuieli, mai ales dacă intenționezi să-ți cumperi niște cărți sau ateliere de studiu pentru un domeniu de interes pentru tine. S-ar putea să apară și niște tensiuni cu un prieten sau cineva să nu-ți returneze o datorie și acest lucru să te supere.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, îți traversază semnul zodiacal și formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul planurilor și proiectelor de viitor. Vrei să iei niște decizii de natură profesională, ești deschisă noului, dar șefii se împotrivesc și s-ar putea să reacționezi pe măsură.

 

Leu

 

Astăzi nu prea ești în apele tale. Resimți o oboseală și nici starea psihică nu e prea bună, deși încerci să nu bagi de seamă și să-ți vezi de treburi. Ai susținere de la un prieten sau coleg apropiat și astfel vei reuși mai ușor să treci peste niște obstacole, care apar la serviciu.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ai o surpriză din partea prietenilor. Cineva te poate vizita în mod neașteptat sau primești vești de la drum, din străinătate și programezi o calătorie, iei niște bilete de avion, rezervi o cazare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce bani suplimentari la salariu sau dintr-o altă activitate. Poți să câștigi niște bani sau un cadou și dacă participi la un concurs. La serviciu, dacă administrezi un buget, ai inspirație și găsești cele mai bune soluții, iar șefii sunt mulțumiți de felul cum administrezi bani.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai intuiție să rezolvi un context relațional/sentimental sau dacă ești părinte, în relația cu copiii. Posibil să cauți și metode noi de petrecere a timpului sau de relaxare, să-i propui partenerului să plecați câteva zile sau să ieșiți mai des în oraș.

 

Săgetător

 

Astăzi primești niște bani neașteptat, faci planuri de returnare a unei datorii sau vrei să investești în casă, să faci niște achiziții de o valoare mai mare și cauți oferte. Ai grijă la cumpărături și ai răbdare, pentru că nu este un moment prielnic de a achiziționa ceva acum! S-ar putea să te răzgândești și să obții bani înapoi mai greu.

 

Capricorn

 

Discuțiile pe care le ai astăzi în sfera parteneriatelor ar putea să pună bazele unor proiecte noi pe termen lung, care să vină și cu beneficii însemnate. În planul relational, tranzitul Lunii prin zodia Rac atrage atenția că ai nevoie de mai multă afecțiune din partea perechii de viață.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și activităților profesionale, dar și sănătății. Atenție la alimentație și la predispoziția de a te suprasolicita și enerva la serviciu! Relațiile cu colegii sunt bune, dar volumul de muncă crește și ai impresia că nu ai timp să termini tot până la finalul programului.

 

Pești

 

Ziua de astăzi îți aduce gânduri de plecare în vacanță și începi să cauți oferte, să vezi ce prieteni sunt disponibili și mai ales în ce perioada, ca să vă potriviți cu toții. La serviciu ai intuiție și multă creativitate în tot ce faci și ideile tale originale vor fi apreciate.