Horoscop zilnic 20 noiembrie 2014. Sagetatorii primesc o veste proasta, iar Pestii au o zi agitata


Citeste mai jos intreg horoscopul zilei!


BERBEC

La sfarsitul saptamanii urmeaza sa organizezi o petrecere surpriza pentru iubitul tau, de aceea iti dedici timpul impreuna cu prietenele tale pentru a pune la punct toate detaliile. 

TAUR

Esti nemultumita de felul in care arati, asa ca te decizi ca astazi este o zi potrivita pentru a face un prin pas in acest sens si iti faci o programare la cosmetica. 

GEMENI

Nu este o zi potrivita pentru a lua decizii importante, asa ca ar fi mai potrivit sa iti orientezi planurile spre activitati care nu implica prea multa atentie. 

Uscator Philips HP8103, 1400 W, 2 trepte, Alb/Albastru

Vezi pretul aici!


Uscator de par Remington D5220, 2400 W, 2 viteze, Turbo, Difuzor volum, Concentrator, Negru

Vezi pretul aici!


Uscator de par Philips HP8232/00, 2200 W, Cool Shot, Concentrator, Alb

Vezi pretul aici!


Uscator Remington D5000, 1800 W, 2 trepte, negru

Vezi pretul aici!

RAC

Primesti un cadou de la persoana iubita, care te convinge inca o data ca ai facut alegerea potrivita atunci cand ai decis sa-l  primesti in viata ta. 

LEU

Esti foarte entuziasmata de noul proiect pe care il primesti la locul de munca, de aceea intreaga zi ti-o dedici realizarii unui program care sa te ajute. 

FECIOARA

Te gandesti deja la week-end, mai ales ca urmeaza un sfarsit de saptamana pe care il vei petrece alaturi de prieteni, asa ca incepeti sa va faceti diverse planuri. 

BALANTA

Ai parte de o zi obisnuita, in care iti rezolvi o mare parte din lucrurile de la locul de munca, iar seara te relaxezi in oras sau acasa alaturi de prieteni si de persoana iubita. 

SCORPION

Te straduiesti prea tare sa iesi in evidenta la locul de munca si nu reusesti decat sa-ti ingreunezi situatia care si asa nu era prea buna, dupa problemele din ultima perioada. 

Ondulator Remington S8670, 5 accesorii, Invelis Ceramic, Negru

Vezi pretul aici!


Trusa de bigudiuri electrice Remington KF40E, 20 bigudiuri, teflon

Vezi pretul aici!


Airstyler pentru volum si bucle Philips HP8696/00, 4 accesorii, Invelis Ceramic, Mov

Vezi pretul aici!


Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesorii, Invelis Ceramic, Negru

Vezi pretul aici!

SAGETATOR

Primesti o veste proasta din partea unor rude apropiate, asa ca trebuie sa-ti refaci planurile pentru intreaga zi, mai ales la locul de munca, unde aveai destul de multa treaba de facut. 

CAPRICORN

Te certi cu persoana iubita si nu reusesti sa te concentrezi la nimic pe parcursul zilei, fapt care se traduce printr-o stare de spirit destul de proasta. 

VARSATOR

Te afli intr-o perioada in care visezi la nori pufosi si inimioare roz, iar aceasta stare nu te ajuta in aceasta zi in care trebuie sa duci la final un proiect important pentru viitorul tau profesional. 

PESTI

Se anunta o zi agitata in care ai nevoie de multa rabdare pentru a trece peste toate problemele pe care le vei intampina la munca, dar si peste incapatanarea celor din jur. 

related posts

Modifică setările cookies