Horoscop zilnic 20 noiembrie 2023. Leii pot transforma o aventură amoroasă într-o relație de durată, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 20 noiembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi îți dorești să închei un contract nou de job sau o colaborare. S-ar putea să nu-ți iasă, pentru că Saturn face parte din configurația astrală și pune piedici. Și nu întâmplător, ci ca să nu închei o colaborare, care, pe termen lung, să nu-ți aducă beneficiile financiare la care speri.

 

Taur

 

Astăzi, se anunță o zi dificilă la locul de muncă, așa că fii pregătită să faci față unor provocări sau presiune din partea șefilor. Și în planul relațional, s-ar putea să apară divergențe și să se reactiveze o criză, care nu a fost rezolvată la timpul ei.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai mult timp pentru tine, de reculegere, să te apropii de partea spirituală. Ești dezamăgită de unele vești, care vin de la serviciu și ești tot mai determinată să faci o schimbare. Chiar dacă ai încercat să treci cu vederea unele lucruri, acum, se pare, că nu se mai poate și este momentul să apelezi la prieteni, cunoștințe, să mergi la interviuri.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, unele vești care vin din sectorul financiar să nu-ți fie pe plac și să apară evenimente neprevăzute. Pe de altă parte, este de preferat să nu te lansezi în cine știe ce artificii financiare sau speculații, pentru că este posibil să-ți recuperezi mai greu banii.

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor ești interesată să începi un nou capitol. S-ar putea ca o aventură să se transforme într-o relație de durată. Astăzi, vei învăța niște lecții importante din punct de vedere relațional sau privind parteneriatele profesionale. 

 

Fecioară

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa muncii și rutinei zilnice, încerci să te organizezi mai bine, astfel încât să poți face mai multe și să nu mai rămâi în urmă cu treburile. Ai impresia că nu-ți mai ajunge timpul. La serviciu, ai parte de o zi destul de aglomerată, dar cu satisfacții.

 

Balanță

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice este momentul să te ocupi de relație. Chiar dacă ai o reținere de la aspectul pe care Luna îl formează cu Saturn, seniorul karmei, scopul acestei conjuncții (alăturare de planete) este să-ți oprească impulsurile de a intra într-o relație nepotrivită sau să intri în conflicte cu partenerul.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna formează un aspect strâns cu Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa vieții de familie și căminului. S-ar putea să încerci să te reconectezi cu familia, mai ales dacă ai experimentat niște situații dificile în cuplu. Ai nevoie de susținere morală și de sfaturi.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează casa comunicării și formează un aspect cu Saturn, guvernatorul casei banilor. Prin urmare, s-ar putea să-ți planifici niște plecări de sărbători. De asemenea, ai timp câteva săptămâni să te ocupi de cumpărături, dar un sejur trebuie să te organizezi să-l achiziționezi cât mai repede, așa că astăzi cauți oferte.

 

Capricorn

 

Luna și Saturn, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect strâns în casa banilor. Este o zi în care faci planuri și strategii financiare.  Chiar dacă nu stai prea roz cu banii, nu te poți plange, pentru că ai tot ce-ți trebuie. Situația financiară se va îmbunătăți luna viitoare, cu ocazia sărbătorilor, însă este posibil să cheltui tot ce câștigi în plus.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, în urma unor evenimente neașteptate în sectorul profesional, să-ți faci un plan, o strategie pe termen lung. Te va ajuta și Saturn, planeta organizării. Pe de altă parte, ești foarte nemulțumită de cursul unui contract și s-ar putea să decizi să-l închei.

 

Pești

 

Ai grijă, astăzi, de sănătate, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi! Recomandarea este să încerci să-ți iei câteva zile libere și să te odihnești. La serviciu se anunță o zi dificilă, însă reușești să rezolvi o serie de sarcini și să discuți strategii și planuri importante pentru anul ce vine.

related posts

Modifică setările cookies