Horoscop zilnic 20 septembrie 2023. Săgetătorii au probleme de sănătate, Vărsătorii sunt interesați intim de cineva


Află ce se întâmplă în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 20 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să intre în discuție o delegație în interes profesional sau pregătirea pentru o călătorie în scop de agrement. Te preocupă și perfecționarea profesională și începerea unor cursuri online. În planul relațional, s-ar putea să discuți cu partenerul despre participarea la un eveniment important în viața cuiva din familie.

 

Taur

 

Dacă în prima parte a zilei ai întâlniri în planul relațional sau profesional, în partea a doua, se activează casele financiare. Ești determinată să intri în posesia unor documente oficiale de la o instituție financiară, notar sau bancă. S-ar putea să apară și blocaje sau amânări, dar nu trebuie să te simți descurajată, pentru că rezolvi ce ți-ai propus.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, ești preocupată de sarcinile de muncă și de rezolvarea unor chestiuni care, pare, că s-au încurcat. În partea a doua, primești vești de la cineva cu care încerci să legi o relație, dar situația s-a complicat peste vară și nu ați reușit să vă vedeți sau să vă apropiați mai mult.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să-ți dorești să faci ordine în sarcinile de la serviciu, program, mai ales dacă sănătatea a fost afectată și ai nevoie de mai mult timp pentru odihnă și relaxare. În partea a doua a zilei, unele relații de prietenie se pot complica.

 

Leu

 

Chestiunile gospodărești și unele probleme ale casei te-au copleșit în ultimele zile. În partea a doua a zilei, ai nevoie să faci o schimbare de registru, să te relaxezi, să ai întâlniri cu prietenele. La serviciu, s-ar putea să apară unele schimbări într-un proiect la care lucrezi, iar ideile tale originale vor fi aprobate de către șefi și acest lucru îți aduce satisfacție.

 

Fecioară

 

Luna începe să traverseze, astăzi, sectorul familiei și căminului și formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului. S-ar putea să intervină niște schimbări sau evenimente neașteptate la locul de muncă sau în planul sănătății.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, evenimente neașteptate sau surprize pot să apară în planul financiar și cursul unor negocieri să se schimbe în favoarea ta. În partea a doua, simți nevoia să socializezi mai mult, să ieși cu prietenii sau colegii, să comunici și să te simți bine în compania unor persoane cu care ai aceleași viziuni și pasiuni comune.

 

Scorpion

 

Dacă astăzi ieși din zona de confort și vezi oportunitățile, vei înregistra un succes în planul profesional. În partea a doua a zilei, te interesează chestiunile financiare, îți faci niște socoteli și pleci la cumpărături, pentru că ai găsit niște oferte.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să se răscolească niște afecțiuni mai vechi și să fie nevoie să adopți un stil de viață sănătos, pe care îl tot amâni din diverse motive. Impresia este că ai blocaje și mereu intervine ceva care-ți dă peste cap planurile. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia ta, îți revine buna dispoziție și speranța că orice provocare vine spre tine, o poți rezolva.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, s-ar putea ca un dialog din sfera sentimentală să te determine să deschizi niște subiecte mai sensibile în cuplu, pentru că-ți dai seama că partenerul are niște nemulțumiri și nu vrei ca lucrurile să se agraveze. În partea a doua a zilei, se activează axa muncii și serviciului și s-ar putea să resimți o stare de oboseală accentuată, iar la serviciu să faci față cu greu unor sarcini, deși altă dată nu ți-au creat probleme.

 

Vărsător

 

Astăzi programezi întâlniri cu prietenii sau te implici în problemele, proiectele lor. Pregătești pentru weekend o petrecere, distracție, o ieșire în afara orașului. Ai nevoie de socializare, să fii inconjurată de oameni. Dacă ești singură și interesată de o persoană, cauți să afli mai multe, să o cunoști mai bine.

 

Pești

 

Dacă în prima parte a zilei ai niște trăiri mai apăsătoare și nu știi cum să gestionezi ce simți, pe măsură ce înaintezi în zi și Luna ajunge în zodia Săgetător, vei vedea și părțile bune ale unei situații, care ți-a adus stres. În sectorul profesional, nu prea poți controla nimic, pentru că ziua stă sub semnul surprizelor, așa că nu-ți rămâne decât să faci față provocărilor.

related posts

Modifică setările cookies