Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Berbecii au probleme mari cu banii, Gemenii nu trebuie să ia nicio decizie importantă astăzi


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 21 aprilie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin casa banilor, pe care îi câștigi din muncă. Va fi nevoie de o reevaluare a situației financiare, să schimbi atitudinea față de modul în care câștigi banii, să-ți dai mai multă valoare. De asemenea, recomandarea astrelor este să găsești un echilibru între sumele cheltuite și cele încasate.

 

Taur

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin casa personalității. Urmează o perioadă de autoevaluare. Posibil să revizuiești niște opțiuni, iar acțiunile începute înainte de Mercur retrograd, vor avea rezolvare acum.

 

Gemeni

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, guvernatorul tău, retrogradează prin sectorul asociat trecutului, subconștientului și frământărilor interioare. Urmează o perioadă de trei săptămâni, în care va fi nevoie să rezolvi niște chestiuni din trecut, să-ți reevaluezi viața. Nu încerca să iei decizii importante în această perioadă, pentru că este posibil să te răzgândești!

 

Rac

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, prin casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care îți vei revizui relațiile cu prietenii și planurile de viitor.

 

Leu

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul socio-profesional, relației cu șefii, reputației și imaginii. Urmează o perioadă în care îți vei reevalua proiectele profesionale. S-ar putea să revii la proiecte mai vechi sau să primești diverse propuneri de job sau colaborări.

 

Fecioară

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul studiilor, lărgirii orizonturilor, călătoriilor și principiilor. Posibil să revii asupra unor proiecte mai vechi. Urmează o perioadă în care-ți vei reevalua principiile și perspectiva asupra vieții. De asemenea, poți face niște deplasări în străinătate sau să te înscrii la cursuri de perfecționare.

 

Balanță

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul asociat intereselor financiare, resurselor comune cu ale partenerului, transformărilor profunde și intimității. Următoarele trei săptămâni îți vei reevalua situația financiară și vei căuta să închei niște credite. Din punct de vedere relațional, deschizi subiecte mai sensibile în relația cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. În următoarele trei săptămâni deschizi subiecte sensibile legate de relație, chestiuni pe care le-ai amânat.

 

Săgetător

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul muncii, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Urmează trei săptămâni în care îți vei reevalua activitatea profesională, sarcinile, starea de sănătate. Posibil să primești oferte noi de job, colaborări, să reiei proiecte mai vechi, să mergi la interviuri.

 

Capricorn

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unor pasiuni. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care ești invitată la o reevaluare a planului sentimental, a relațiilor cu persoanele dragi. Dacă ești singură și ai amânat niște întâlniri, acum vei da curs invitațiilor, însă nu lua decizii importante în dragoste până nu revine Mercur la mișcarea directă.

 

Vărsător

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul vieții de familie, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care vei încerca să rezolvi chestiuni administrative care țin de casă, familie, relațiile cu părinții.

 

Pești

Începând de astăzi și până pe 15 mai, Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin sectorul gândirii, comunicării, negocierilor, învățării, informațiilor. În următoarele trei săptămâni poți relua niște cursuri, să înveți lucruri noi, reiei negocieri sau dialoguri profesionale și rezolvi chestiuni birocratice.

 

related posts

Modifică setările cookies