Horoscop zilnic 21 iulie 2023. Taurii sunt nevoiți să amâne o întâlnire amoroasă, ce se întâmplă cu Berbecii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 21 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Marte, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat, astăzi, cu Saturn, din zodia Pești. Pentru că ești nativ Berbec, resimți din plin acest context astral. Se activează axa muncii și este posibil să întâmpini dificultăți în îndeplinirea sarcinilor. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți oferi ajutorul unor persoane, care au greșit față de tine, dar decizi să le mai acorzi o șansă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai parte de tensiuni în planul sentimental, dar și cu copiii, dacă ești părinte. Marte, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor. Dacă ai planificat o întâlnire romantică sau o ieșire cu copiii, planurile se pot schimba și va fi nevoie să le reprogramezi.

 

Gemeni

 

Aspectul tensionat, care se formează, astăzi, între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa vieții de familie, și Saturn, planeta restricțiilor, poate aduce tensiuni în raport cu șefii sau cu persoane cu autoritate din viața ta. Pe de altă parte, o discuție cu unul dintre prieteni ar putea să-ți aducă o nouă colaborare. Vei petrece mai puțin timp cu familia, dar simți că vei avea satisfacții profesionale.

 

Rac

 

Atenție, astăzi, la felul în care comunici, pentru că aspectul tensionat, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, planeta restricțiilor, ți-ar putea aduce impulsul de a-ți spune punctele de vedere mai agresiv! De asemenea, este nevoie să reanalizezi niște principii de viață înainte să dai sfaturi sau să iei decizii legate de o direcție profesională.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi, în care Marte, planeta acțiunii, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, dinamizează axa financiară. S-ar putea să fie nevoie să faci niște plăți neașteptate, să apară niște cheltuieli, pe care nu le-ai luat în calcul până acum. Evită conflictele cu partenerul de cuplu și nu face acuzații nefondate, dacă nu-ți ies socotelile!

 

Fecioară

 

Aspectul astral, care se formează, astăzi, între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității, și Saturn, planeta restricțiilor, în tranzit prin casa relațiilor, te impactează în mod deosebit. Recomandarea astrelor este să nu exagerezi, să vrei să-ți impui punctul de vedere în relația de cuplu. Este nevoie de mai multă răbdare și diplomație pentru a face ca lucrurile să funcționeze în cuplu, și nu de acuzații sau tensiuni.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează axa muncii și a sănătății, iar opoziția, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, planeta responsabilității, te îndeamnă să fii responsabilă la locul de muncă. De asemenea, este nevoie să ai grijă de sănătate, să te odihnești mai mult și să stai departe de stres și suprasolicitare.

 

Scorpion

 

Astăzi, Marte, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor. Contextul astral te atenționează asupra faptului că pot să apară conflicte în raport cu cei din jur. Și în planul sentimental este posibil să apară unele blocaje sau amânări. De asemenea, este posibil să amâni plecarea într-un minisejur, din cauza unor sarcini urgente, care vin pe ultima sută de metri.

 

Săgetător

 

Aspectul tensionat, care se formează, astăzi, între Marte, în tranzit prin casa carierei, și Saturn, planeta restricțiilor, din casa vieții de familie, poate să aducă unele tensiuni în raport cu ceilalți membri ai familiei, din cauza activităților profesionale și a implicării mai mult în carieră în detrimentul petrecerii timpului cu familia.

 

Capricorn

 

Astăzi, Saturn, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Marte, planeta acțiunii. Așadar, contextul astral s-ar putea să-ți aducă tensiuni și agitație, să te consumi prea mult într-o chestiune, care are legătură cu perfecționarea profesională sau cu rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

Vărsător

 

Opoziția care se formează, astăzi, între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, planeta restricțiilor, dinamizează axa financiară și este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, să se strice ceva în casă. Posibil să ai parte de limitări, de întârzierea intrării unor sume de bani și să fii tentată să faci un împrumut sau să folosești un card de credit. Atenție mare la cheltuieli!

 

Pești

 

Opoziția care se formează, astăzi, între Marte, în tranzit prin casa relațiilor, și Saturn, în tranzit prin casa personalității tale, o vei resimți din plin. Evită conflictele, mai ales cu partenerul de cuplu și ignoră provocările care vin de la ceilalți, în special din sfera profesională!

related posts

Modifică setările cookies