Horoscop zilnic 21 martie 2023. Fecioarele au parte de răsturnări de situație în plan financiar, dar și-n viața intimă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 21 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează în casa personalității. Situații care apar acum și inițiativele pe care le iei, chiar dacă ți se par nesemnificative, vor declanșa niște schimbări mari în viața ta personală și vor culmina cu a doua Lună Nouă din Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare. Așadar, se deschide un nou ciclu, o nouă etapă și o poți lua de la capăt în planul personal sau profesional.

 

Taur

 

Astăzi se formează Luna Nouă din zodia Berbec, care activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Ești invitată la un bilanț, la o introspecție și la eliminarea tuturor situațiilor sau evenimentelor care te țin în loc să progresezi. S-ar putea să ai niște revelații, conștientizări și vor culmina la a doua Lună Nouă din Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare. Dacă ai lucruri de încheiat, acum este momentul, ca să poți să-ți faci alte planuri de viitor.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din Berbec, care anunță noi începuturi în sectorul prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor, activităților de pe urma exercitării profesiei. Este posibil să iei niște inițiative, care vor schimba o situație la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare. Pașii mici pe care îi vei face acum vor culmina peste o lună, iar efectele se vor întinde pe șase luni.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din Berbec, care anunță noi începuturi în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Inițiativele pe care le vei lua acum, vor culmina și vor declanșa anumite situații la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare și va aduce răsturnări de situație în planul profesional, cu efecte pentru următoarele șase luni.

 

Leu

 

Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează astăzi, deschide noi etape în sectorul asociat educației superioare, cursurilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, filosofiei de viață. Posibil pașii pe care îi vei face astăzi sau în următoarele zile într-o direcție profesională vor aduce o situație care va culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie. Fenomenul astral va fi însoțit de o Eclipsă de Soare, care  răstoarnă niște decizii sau situații, iar efectele se vor întinde pe șase luni.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din Berbec, care anunță noi începuturi în sectorul intereselor financiare, privind administrarea unor bunuri, a resurselor comune cu partenerul sau cu alte persoane, dar și privind sectorul intimității și încrederii reciproce. Acțiunile inițiate astăzi vor culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare. Fenomenul astral va aduce răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, surprize în planul financiar, dar și-n sectorul intim cu efecte în următoarele șase luni.

 

Balanță

 

Luna Nouă de astăzi din zodia Berbec activează sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Fenomenul astral deschide noi etape și ești invitată să iei inițiative în aceste domenii. O poți lua de la capăt, să-ți setezi obiective pe termen lung. Pentru că pe 20 aprilie va  avea loc a doua Lună Nouă din zodia Berbec, acțiunea de acum, pașii mici pe care îi vei urma într-o direcție relațională, vor culmina atunci, pentru că va avea loc și o Eclipsa de Soare, care aduce evenimente surpriză și răsturnări de situație.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi începuturi în sectorul profesional, al activităților zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Inițiază dialoguri, acționează chiar și cu pași mici, pentru că evenimentele vor culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie! Fenomenul astral va fi însoțit de o Eclipsă de Soare, care aduce surprize, răsturnări  și situațiile care apar acum, vor declanșa evenimente care se vor întinde pe următoarele șase luni.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi începuturi în sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unui talent. Discuțiile care vor avea loc astăzi în planul sentimental sau în relațiile cu persoanele dragi vor culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare. Fenomenul astral de peste o lună va aduce răsturnări de situație și va declanșa evenimente care se vor întinde pe următoarele șase luni.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi începuturi în sectorul vieții de familie, patrimoniului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Discuțiile care vor avea loc în preajma Lunii Noi vor culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare și poate aduce răsturnări în viața de familie, cu efecte pentru următoarele șase luni.

 

Vărsător

 

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Berbec dinamizează sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor, negocierilor, privind interacționarea cu ceilalți. Dialogurile pe care le vei iniția acum ar putea să culmineze la următoarea Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care va fi însoțită de o Eclipsă de Soare, cu efecte pe următoarele șase luni.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Berbec, care se formează și deschide noi începuturi în sectorul financiar. Ai posibilitatea să-ți suplimentezi veniturile, dar pentru acest lucru trebuie să iei inițiativa și să demarezi niște acțiuni, macăr niște pași mici în acest sens. Lucrurile începute acum pot culmina la a doua Lună Nouă din zodia Berbec, din 20 aprilie, care este însoțită de o Eclipsă de Soare și va avea efecte pentru următoarele șase luni.

related posts

Modifică setările cookies