Horoscop zilnic 21 septembrie 2015. Leii au probleme de sanatate, iar Sagetatorii sunt intr-un impas financiar


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 septembrie 2015. 


BERBEC

Esti nerabdatoare sa vezi care este noul proiect de care va trebui sa te ocupi la locul de munca, iar astazi incerci sa-ti indrepti toata atentia spre aceasta activitate.

TAUR

Se anunta o zi obisnuita, la finalul careia vei primi un cadou special din partea partenerului de viata care isi doreste sa-ti arate cat de mult tine la tine.

GEMENI

Nu ai chef de nimeni si de nimic, de aceea ar fi indicat ca astazi sa stai deoparte de discutiile importante de la job pentru a nu face vreo eroare.

RAC

Primesti o veste importanta de la superiorii tai, asa ca astazi ai motiv de petrecere. Seara iti inviti prietenii in oras pentru a sarbatori alaturi de ei.

LEU

Problemele de sanatate cu care te confrunti de cateva zile nu iti dau pace. Astazi mergi la un control medical pentru a vedea in ce situatie te aflii si ce ai de facut.

FECIOARA

Este posibil sa fie nevoie de prezenta ta la locul de munca mai mult decat de obicei si esti nevoita sa-ti amani planurile pe care ti le facusei pentru aceasta seara.

BALANTA

Se anunta o zi aglomerata, in care trebuie sa jonglezi cu treburile de la job, dar si cu organizarea unei petreceri surpriza pentru o buna prietena.

SCORPION

A venit momentul sa apara soarele si pe strada ta, iar astazi sunt sanse mari sa intalnesti o persoana deosebita, care sa te faca sa simti din nou fluturi in stomac.

SAGETATOR

Esti intr-un impas financiar, iar vestile pe care le primesti nu te ajuta prea mult, de aceea esti nevoita sa apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a obtine o suma de bani. 

CAPRICORN

Ai nevoie de ajutor pentru rezolvarea unor probleme personale care te determina sa-ti iei o zi libera de la munca, mai ales ca esti nevoita sa faci cateva drumuri la diverse institutii. 

VARSATOR

Recurgi la unele schimbari semnificative in viata ta, la care te-ai gandit destul de mult in ultima vreme. Desi nu iti este usor sa iesi din zona ta de confort, totusi stii ca aceasta este singura solutie pentru ca tu sa fii din nou fericita.

PESTI

Astazi petreci mult timp facandu-ti planuri. De multa vreme planuiesti o calatorie si acum, in sfarsit,  te apuci de pus la punct primele detalii. Incerci sa iti convingi si cei mai buni prieteni sa ti se alature.

related posts

Modifică setările cookies