Horoscop zilnic 22 august 2016. Pestii iau decizii importante, iar Balantele au parte de provocari


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 august 2016.


BERBEC

Vei simti nevoioa sa ai ceva mai multa ativitate astazi, in adevaratul sens al cuvantului. Fie ca simti impulsul de a face sport sau pur si simplu visezi la o plimbare prin parc, miscare ti-ar putea face foarte bine din punct de vedere medical.

 

TAUR

Ziua te va gasi destul de lipsita de energie, insa planurile pe care le ai de indeplinit nu te lasa sa lenevesti. Incearca sa finalizezi lucrurile care iti propui sa le faci, pentru a evita o aglomeratie in a doua parte a zilei.

 

GEMENI

Iti este pusa la incercare creativitatea, iar acest lucru nu iti displace astazi. Poti descoperi o multime de lucruri noi, poate chiar un talent pe care nu stiai ca il ai pana acum.

 

RAC

Este foarte posibil sa te simti obosita si secatuita de puteri, chiar daca este abia luni. Muncile grele la care ai fost supusa in ultimul timp isi lasa amprenta, insa spre seara vei putea sa recuperezi ceva din odihna pierduta.

 

LEU

Ziua de astazi iti aduce unele surprize, care iti dau sentimente puternice si reactii pe masura. Probabil vei primi o veste buna sau o vizita neasteptata, care te va umple de emotie.

 

FECIOARA

Fecioarele sunt pline de energie de la inceputul saptamanii, asa ca ziua de luni nu le da prea multe batai de cap. Este insa momentul ca acestea sa inceapa sa economiseasca, in aceasta vara s-au intrecut pe sine cu cheltuielile.

 

BALANTA

Balantele au parte de tot felul de provocari intr-un anumit grup social din care fac parte. Indiferent ca este vorba despre prieteni sau serviciu, asteptarile de la ei sunt mari, iar ziua va fi una destul de obositoare.


SCORPION

Este ziua ideala pentru a incepe tot ceea ce ai lasat pe mai tarziu. Azi ai toate resursele necesare si energie suficienta cat sa duci totul la final, daca nu te incapatanezi sa pierzi vremea facand cu totul altceva. Tine doar de tine ca ziua sa fie productiva.

 

SAGETATOR

Sagetatorii sunt extrem de concentrati pe ceva anume, mai degraba in plan personal, astazi, iar asta ii face sa fie usor absenti atunci cand cineva incearca sa le capteze atentia. N-ar fi rau se desprinda un pic si sa ia o pauza de la problemele care ii agaseaza.

 

CAPRICORN

Este posibil sa te simti obosita sau chiar bolnava astazi si cu siguranta nu ai chef de nimic. Nu ar strica sa te odihnesti si sa tii cont ca extenuarea va lasa urme asupra ta, in timp.

 

VARSATOR

Varsatorii au o zi agitata, plina de tot felul de lucruri care ii tine cu mintea prinsa intr-un singur loc.  Este insa o zi numai buna pentru a se face remarcati in ochii unui superior.

 

PESTI

Nativii din Pesti au tendinta de a se revolta in legatura cu situatiile nedrepte la care sunt supusi pentru simplu motiv ca nu se plang. Este posibil ca astazi sa ia decizii extrem de importante pentru viitorul lor.

related posts

Modifică setările cookies