Horoscop zilnic 22 august 2023. Fecioarele sunt dezamăgite în plan amoros, Racii nu știu ce să facă cu unele informații sensibile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 22 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, planeta iubirii, formează, astăzi, un aspect tensionat cu Jupiter, așa că s-ar putea să exagerezi în planul sentimental, dacă decizi să ai niște dialoguri sincere cu partenerul de cuplu. La serviciu, te lovești de o situație, pe care, deși o rezolvi, nu ești mulțumită de rezultat.

 

Taur

 

Astăzi, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Jupiter, din casa personalității tale. Ai grijă la relațiile de familie, pentru că este posibil să se amplifice niște situații deja tensionate, să exagerați ambele părți implicate. Nemulțumirile tale au legătură cu sectorul sentimental, unde simți o dezamăgire.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi aglomerată la locul de muncă. S-ar putea niște dialoguri cu partenerul de cuplu să scoată la iveală lucruri ascunse, să afli niște secrete sau să fii dezamăgită de o situație.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să fii nemulțumită că ai găsit niște oferte mai bune, după ce ai făcut niște cheltuieli mai mari pe ceva pentru casă. Axa comunicării și interacționării cu ceilalți este dinamizată de aspectul tensionat dintre Marte, planeta acțiunii, și Neptun din zodia Pești. Posibil să fii confuză și să nu știi ce decizii să iei în urma unor informații, care ajung la tine întâmplător.

 

Leu

 

Astăzi ești nemulțumită de o situație, care apare cu casa și va fi nevoie să faci niște deplasări, să rezolvi niște chestiuni administrative sau să repari ceva. Apar și cheltuieli neprevăzute, așa că planurile tale pentru weekend sunt date peste cap, mai ales dacă voiai să pleci în afara orașului.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi casa comunicării. Opoziția care se formează între Marte, din casa personalității, cu Neptun din casa relațiilor, dar și aspectul tensionat dintre Venus și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, îți poate aduce dezamăgiri în planul relației. Posibil, cineva din trecutulul tău nu s-a comportant așa cum te-ai așteptat și acum ești dezamăgită.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, intră astăzi într-un aspect tensionat cu Jupiter, așa că s-ar putea să fii dezamăgită de cineva din anturaj. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, formează un aspect tenstionat cu Neptun, din casa muncii și pot ieși la iveală niște secrete, lucruri ascunse, care să te facă să reacționezi impulsiv.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, imaginea ta să aibă de suferit, dacă nu vei știi cum să pui problemele sau exagerezi într-un context profesional. Pe de altă parte, cineva din anturaj îți face observație legat de o chestiune profesională, iar la serviciu ești dezamăgită de unul intre colegii, pe care îi credeai mai apropiat și care ți-a înșelat încrederea.

 

Săgetător

 

Jupiter, guvernatorul tău, formează astăzi un aspect tensionat cu Venus, din casa principiilor și credințelor. S-ar putea să ai tendința să exagerezi atunci când îți susții cu tărie convingerile și poate nu vei avea dreptate în tot ce spui. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, intră într-un aspect tensionat cu Neptun din casa familiei și s-ar putea să apară unele conflicte cu un membru al familiei, care nu înțelege că treci printr-o perioadă mai aglomerată la serviciu.

 

Capricorn

 

Ești foarte nemulțumită de o situație, care apare în planul financiar, pentru că ai făcut niște cheltuieli pe lucruri mai costisitoare, fără să te gândești la consecințe. În planul relațiilor sociale există niște tensiuni cu persoane cu care nu împărtășești aceleași convingeri.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să apară unele discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu din cauza unor cheltuieli sau investiții pentru casă. Ai grijă, dacă pleci la cumpărături, pentru că opoziția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Neptun, care dinamizează axa banilor, ar putea să-ți aducă pierderi sau să cheltui mai mult decât bugetul propus!

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să reacționezi pe baza emoțiilor în relația cu partenerul de cuplu. S-ar putea să proiectezi unele nemulțumiri ale tale pe acesta și să se iște conflicte. Motivul sunt sarcinile și încărcarea de la locul de muncă. Venus, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect tensionat cu Jupiter, guvernatorul tău, și s-ar putea să ai niște reacții mai agresive, să exagerezi într-un context profesional.

 

related posts

Modifică setările cookies