Berbec

 

Marte, guvernatorul tău, formează astăzi o conjuncție cu Venus, planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor, în semnul nonconformist al Vărsătorului. Este posibil să întâlnești o persoană cu care să începi o relație nouă sau relația în care te afli să treacă la un alt nivel, să se schimbe ceva brusc.

 

Taur

 

Conjuncția care se formează astăzi în zodia Vărsător între Marte, planeta acțiunii, și Venus, guvernatoarea ta, în sectorul carierei și relațiilor cu străinătatea, ar putea să-ți scoată în cale persoane de care să te simți atrasă: un șef sau cineva din străinătate cu care începi o relație la distanță.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia Vărsător, în sectorul străinătății, perfecționării profesionale și filosofiei de viață, să-ți scoată în cale persoane cu care să ai niște dialoguri interesante și să fii atrasă de cunoștințele intelectuale ale interlocutorilor. Posibil cineva să-ți atragă atenția mai mult și să decideți împreună să vă vedeți și cu altă ocazie.

 

Rac

 

Conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în Vărsător, în casa intimității și transformărilor profunde ar putea să-ți aducă ocazia să începi o relație nouă sau să-ți redescoperi partenerul, să te simți iubită.

 

Leu

 

Aspectul strâns care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii, și Venus, planeta iubirii, dinamizează sectorul relațiilor. Dacă ești singură, îți poți întâlni jumătatea, iar dacă faci parte dintr-un cuplu reușești să te reconectezi cu partenerul. De asemenea, există și posibilitatea să închei o etapă și să începi un capitol nou.

 

Fecioară

 

Astăzi, contextul astral anunță o configurație între Marte, planete acțiunii, și Venus, planeta iubirii, în casa muncii, semn că un eveniment poate declanșa o situație, care să te facă să simți că ai nevoie de independență în relațiile tale personale sau profesionale. Realizezi că nu mai poți trăi doar să-i mulțumești pe alții, ci că ai nevoie să contezi si tu.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, formează astăzi o conjuncție cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, în casa iubirii și aventurilor romantice. Este un moment favorabil să-ți declari sentimentele, să începi o relație diferită de ce ai trait până acum. De asemenea, contextul astral are efect și dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, și încercați împreună să redescoperiți pasiunea.

 

Scorpion

 

Registrul astral de astăzi îți aduce evenimente importante în planul vieții de familie, datorită conjuncției care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia Vărsător. Simți nevoia reconectării cu partenerul de cuplu, să treceți la următorul nivel al relației, să întemeiați o familie, să cumpărați o casă, să rezolvați un context familial. Situația creată vă leagă mai mult.

 

Săgetător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii și Venus, planeta iubirii, în zodia Vărsător, activează casa comunicării, interacționării cu ceilalți, dar și a deplasărilor. Posibil să ai o întâlnire neașteptată la un drum scurt sau dialogul cu cineva de care te simți atrasă, te apropie și mai mult, mai ales că aveți multe pasiuni în comun.

 

Capricorn

 

Marte, planeta acțiunii, și Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor și valorilor/stimei de sine, îți aduc preocupări pentru a-ți da mai multă valoare. Ai ocazia să demonstrezi că abilitățile tale ar putea să ducă spre multe realizări profesionale.

 

Vărsător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta acțiunii, în casa personalității, vine să-ți aducă oportunități în dragoste. O întâlnire întâmplătoare poate să declanșeze începerea unei povești noi de iubire, așa că fii atentă în jurul tău!

 

Pești

 

Conjuncția dintre Venus, micul benefic, și Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în semnul Vărsător, pe casa subconștientului și frământărilor interioare ar putea să-ți aducă o trezire spirituală, care să fie declanșată de un context relational sau de întâlnirea neașteptată cu o persoană.