Horoscop zilnic 22 ianuarie 2016. Racii au parte de o zi agitata, iar Balantele sunt in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 ianuarie 2016.


BERBEC

Nativele din Berbec primesc o propunere excelenta de la o persoana apropiata. Cel mai probabil este vorba de o oportunitate de afaceri pe care o asteptau de multa vreme. Acum nu ramane decat sa treaca la actiune!

TAUR

Vesti ingrijoratoare legate de sanatatea unei persoane apropiate. Esti preocupata de starea acesteia si incerci sa fii de ajutor, desi nu poti face mare lucru in acest caz. Fii alaturi de ea din punct de vedere emotional si ofera-i sprijinul tau.

GEMENI

Astazi esti destul de emotiva si poti fi ranita usor de cei din jur. Incearca macar sa nu iti arati vulnerabilitatea, pentru a nu-i intarata pe rau voitori. Fii puternica si nu te mai lasa condusa de emotii si sentimente in orice situatie.

RAC

Ai parte de o zi agitata si asta pentru ca esti pusa in situatii imprevizibile. Trebuie sa dai dovada de spontaneitate si sa nu te panichezi. 

LEU

Multe persoane sunt rau voitoare si incearca sa te "otraveasca" cu vorbele lor. Azi trebuie sa incerci sa faci diferenta intre barfe si lucruri reale si nu mai judeci oamenii in functie de ce vorbeste lumea.

FECIOARA

Incerci sa fii pe placul colegilor, chiar daca nu esti intotdeauna de acord cu ei. Problema este ca te-ai saturat sa faci compomisuri si vrei sa fie respectata si parerea ta.

BALANTA

Astazi esti in centrul atentiei si reusesti sa te bagi intr-o multime de situatii controversate, desi intentia ta este sa fii cat mai invizibila. Fara voia ta, esti implicata in discutii pe teme sensibile si orice spui poate fi folosit impotriva ta.

SCORPION

Niste probleme in viata sentimentala iti fac ziua mai trista. O discutie acida cu partanerul te lasa cu un gust amar si te gandesti daca mai are rost sa continuati in ritmul acesta. Nu lua decizii pripite, s-ar putea sa fie doar o criza de moment.

SAGETATOR

Esti dezamagita de atitudinea celei mai bune prietene, care pare din ce in ce mai distanta. Te ingrijoreaza faptul ca nu a apelat la tine atunci cand a avut nevoie si nu iti mai face confesiunile pe care ti le facea alta data.

CAPRICORN

Astazi esti tentata sa faci niste cheltuieli nechibzuite, bazate pe impulsul de moment. Incearca sa nu iti epuizezi tot bugetul, pentru ca apoi vei avea de suferit. 

VARSATOR

Daca de obicei esti o persoana vorbareata si deschisa, azi esti destul de reticenta in ceea ce priveste comunicarea cu cei din jur. Nu esti intr-o dispozitie prea buna si ai vrea sa treci neobservata.

PESTI

Incearca sa te relaxezi putin si sa nu mai iei lucrurile atat de in serios. Nu mai exagera tot ceea ce ti se intampla rau si incearca sa vezi si partea plina a paharului. Este o zi buna pentru plimbari si facut prieteni noi.

related posts

Modifică setările cookies