Horoscop zilnic 22 iunie 2015. Scorpionii au o zi excelenta, iar Pestii sunt mai sensibili decat de obicei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 iunie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Nu e o zi tocmai buna din punct de vedere al sanatatii. E posibil sa ajungi la medic, iar vestile lui sa nu fie tocmai bune. Trebuie sa ai mai multa grija de tine!

Horoscop 2015 TAUR

Esti binedispusa, iar aceasta bunastare iti prinde de minune la inceput de saptamana. Daca te-ai mai fi si simtit rau, ziua ar fi fost ingrozitoare.

Horoscop 2015 GEMENI

In sfarsit te relaxezi si te bucuri  de ce ti se intampla. Asta inseamna ca stresul acumulat pana acum si oboseala pe care o resimteai dispar si te incarci cu energie pozitiva.

Horoscop 2015 RAC

Resimti tot mai mult oboseala si visezi sa pleci macar un weekend departe de tot. Din pacate, banii nu te ajuta din acest punct de vedere si vei fi nevoita sa gasesti alte solutii pentru a-ti reincarca bateriile. Pana la sfarsitul zilei gasesti o solutie.

Horoscop 2015 LEU

Posibil sa faci o vizita la medicul dentist sau sa acuzi dureri de dinti. Nu e nimic grav, dar e una ditnre cele probleme care iti creeaza disconfort si te impiedica sa-ti desfasori activitatea asa cum ar trebui.

Horoscop 2015 FECIOARA

O zi linistita. Menajeaza-te in continuare si respecta regulile pe care le-ai aplicat recent pentru ca dau rezultate bune, asa cum bine poti observa. Spre seara, ai parte de o intalnire cu cineva drag.

Horoscop 2015 BALANTA

Posibil sa fii nevoita sa faci o programare la medic din cauza unor probleme dermatologice. Nu e nimic grav insa, nu trebuie sa-ti faci griji. 

Horoscop 2015 SCORPION

Emani energie si buna dispozitie, iar stilul tau echilibrat de viata iti aduce mari beneficii. Ai parte de o zi excelenta pe toate planurile!

Horoscop 2015 SAGETATOR

Te consumi, muncesti mult, incerci sa faci o multime de lucruri in acelasi timp si sa le fii pe plac tuturor celor din jur, iar efectele acestui efort se vor resimti in ceea ce priveste sanatatea. Esti epuizata la sfarsitul zilei.

Horoscop 2015 CAPRICORN

In ultima vreme te-ai suprasolicitat, iar oboseala incepe sa se resimta. Esti irascibila, mofturoasa si nimic nu-ti pica bine. Nicio grija! Totul se reozlva prin odihna si relaxare, iar maine vei fi in forma maxima.

Horoscop 2015 VARSATOR

Esti intr-o forma buna, iar daca nu faci excese si nu te suprasoliciti, te vei simti la fel de in forma si in urmatoarea perioada. 

Horoscop 2015 PESTI

Toate intamplarile din viata ta te afecteaza in mod direct si dai dovada de mai multa sensibilitate decat in mod obisnuit. 

related posts

Modifică setările cookies