Horoscop zilnic 22 mai 2014. Gemenii sunt laudati, iar Racii sunt preocupati doar de planurile lor


Horoscop zilnic 22 mai 2014. Balantele se confrunta cu situatii dificile, in timp ce Scorpionii trebuie sa rezolve o problema importanta. Vedeta zilei: Naomi Campbell. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 19-25 MAI 2014.

BERBEC

Ar trebui sa renunti cel putin pentru o zi la egoismul care te caracterizeaza uneori, pentru a le oferi si celorlalti un motiv sa zambeasca. De asemenea, este o zi numai buna pentru a sustine un interviu sau a accepta o cerere in casatorie.

TAUR

Desi ai mult de munca, nu iti concentrezi toata atentia doar asupra ei, ci incerci sa gasesti putin timp si pentru tine. Reusesti ca cel putin dupa-amiaza sa te bucuri de lucrurile care iti fac cu adevarat placere.

GEMENI

Esti laudata pentru performantele tale la locul de munca, iar superiorii tai se pregatesc sa-ti ofere un post mai bun. Te simti fericita si multumita ca ti-ai indeplinit cu succes toate responsabilitatile.

RAC

Astazi factorii externi nu te influenteaza in niciun fel, caci esti interesata strict de propriile ganduri si impliniri. Toata lumea observa ca esti fericita si cu pofta de viata.

LEU

Toti colegii tai colaboreaza cu tine si impreuna reusiti sa duceti la bun sfarsit un proiect destul de dificil, pentru care ati lucrat din plin in ultima perioada. 

FECIOARA

Este momentul sa-ti evaluezi oportunitatile si sa investesti intr-un proiect care sa merite din toate punctele de vedere. De asemenea, ai ocazia sa intalnesti cativa oameni, care iti vor schimba drumul in viata.

BALANTA

Te confrunti cu situatii destul de stresante atat in relatia cu partenerul tau, cat si la job. Stii ca intotdeauna trebuie spus adevarul, insa de aceasta data acesta ar putea sa raneasca destul de tare.

SCORPION

Trebuie sa rezolvi o problema destul de importanta si pentru cateva momente decizi sa uiti de propriile reguli si sa te adaptezi unor altfel de conditii, impuse de ceilalti.

SAGETATOR

A venit momentul sa demonstrezi tuturor ca nu functionezi doar dupa regulile prudentei, ci ca esti dispusa cand este nevoie sa apelezi si la spontaneitate pentru a-ti atinge scopurile.

CAPRICORN

La locul de munca te simti ca la o competitie, motiv pentru care reactionezi fara sa te gandesti la repercursiuni si iei decizii spontane, care de aceasta data nu sunt tocmai bune.

VARSATOR

Este posibil sa intri intr-o discutie mai apriga cu un prieten destul de apropiat, iar din acest motiv vei incepe sa privesti lucrurile dintr-un alt punct de vedere.

PESTI

Nicio situatie cu care te vei confrunta nu iti va parea imposibil de controlat. Planul tau de afaceri va da in curand roade, dar chiar si asa va trebui sa muncesti in continuare la fel de mult.

related posts

Modifică setările cookies