Horoscop zilnic 22 mai 2023. Săgetătorii au parte de  trăiri intense în plan amoros, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 22 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ai susținere de la cineva apropiat într-o chestiune personală. Luna traversează casa familiei și este posibil să ai parte de evenimente, care să-ți dea planurile peste cap. Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă în care vei încasa bani mai mulți.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru încheierea unui contract, o negociere, înscrierea la niște cursuri. Pe de altă parte, niște informații care ajung la tine întâmplător, s-ar putea să te determine să rupi o relație de prietenie. În partea a doua a zilei, faci niște achiziții pentru casă.

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă încasarea unor sume de bani, să faci niște plăți sau cumpărături. Aspectul armonios pe care Soarele, în tranzit prin zodia ta, îl formează cu Marte, planeta acțiunii, din casa comunicării și deplasărilor, te ajută să interacționezi bine cu ceilalați. De asemenea, ai dispoziție de a pleca în excursii, călătorii scurte de câteva zile, vizite la prieteni sau rude.

 

Rac

 

Posibil astăzi să-ți aduci aminte de trecut, de persoane care au însemnat ceva pentru tine. Discuția cu cineva apropiat ar putea să te ajute să depășești un moment de melancolie, care-ți poate afecta randamentul la serviciu. În planul profesional este posibil să stabilești niște contacte, să discuți termenii unui contract nou.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi nu-ți aduce o starea prea bună, pentru că Luna traversează casa subconștientului și frământărilor interioare. Ești mai sensibilă și ai nevoie de afecțiune din partea partenerului. La serviciu, nu te lăsa afectată de tensiunile din jurul tău și nu lua personal anumite critici ale șefilor!

 

Fecioară

 

Registrul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de prietenie. În planul relațional, faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu, legate de un minisejur pe care vreți să-l petreceți împreună la finalul lunii. La serviciu, atenție la impulsul de a intra în conflicte cu colegii!

 

Balanță

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă afirmării și discuțiilor cu șefii despre proiectele viitoare. În planul familial s-ar putea să iei niște decizii împreună cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor bunuri sau începerea unei afaceri pe cont propriu.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță rezultate bune la un examen, interviu sau prezentare de proiecte. De asemenea, este posibil ca șefii să te trimită la un curs, seminar, workshop, conferință, la un schimb de experiență profesional. În planul sentimental, simți că se relația cu partenerul de cuplu devine mai profundă.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să încerci să administrezi cât mai bine niște sume de bani sau să obții niște acte juridice, de la notar sau o instituție financiară. Returnezi o datorie sau deschizi un cont de economii. În planul sentimental, ai parte de trăiri intense.

 

Capricorn

 

Astăzi ești preocupată să discuți cu partenerul de cuplu despre programarea vacanței sau a unor minisejururi din această vară. Dacă ești singură și ieși cu prietenii, s-ar putea să cunoști persoane interesante, care să-ți atragă atenția.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită. Deși este mult de lucru, gândul îți stă numai la vacanță și la cum să-ți aranjezi mai multe weekenduri, să ieși în afara orașului. Te ajută și contextul astral, aspectul armonios care se formează dintre Soarele din casa distracției și plăcerilor și Marte din casa partenerului.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente în planul iubirii și aventurilor romantice, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! La serviciu s-ar putea să ai parte de tensiuni din cauza unor diferențe de mentalitate între tine și superiori sau unii dintre colegi, dar reușești să aplanezi un conflict.

 

related posts

Modifică setările cookies