Horoscop zilnic 22 octombrie 2023. Vărsătorii primesc o ofertă avantajoasă, Racii își pun ordine în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 22 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat intereselor financiare, al banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane. Până pe 10 noiembrie, urmează o perioadă, în care vrei să-ți reorganizezi situația financiară. Dacă ești atentă la oportunități, este posibil să-ți suplimentezi veniturile. De asemenea, discuți cu partenerul de cuplu despre nevoile tale.

 

Taur

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, până pe 10 noiembrie, urmează o perioadă favorabilă dialogului în cuplu, înțelegerilor, negocierilor sau semnării unor contracte/ parteneriate. De asemenea, Mercur poate scoate la suprafață anumite lucruri pe care partenerul ți le-a ascuns.

 

Gemeni

 

Cu Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Scorpion, de astăzi și până pe 10 noiembrie, în tranzit pe sectorul muncii și sănătății, s-ar putea să ai o situație mai clară asupra unor evenimente, care au loc la serviciu. Primești oferte noi și poți semna contracte, care-ți vor mări veniturile. De asemenea, s-ar putea să iasă la suprafață anumite afecțiuni și să fie nevoie să începi niște investigații medicale.

 

Rac

 

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în zodia Scorpion pe sectorul asociat sectorului sentimental, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Până pe 10 noiembrie, urmează o perioadă de discuții și clarifică în planul relațional. De asemenea, îți exprimi mai ușor sentimentele și ai tendința să investighezi, să afli lucruri ascunse. 

 

Leu

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul vieții de familie. Poți profita de acest tranzit până pe 10 noiembrie, să te apropii mai mult de familie, de părinți, să discuți anumite chestiuni locative. Pot ieși la suprafață secrete, care duc la tensiuni și conflicte, dar rolul acestora este să se clarifice un context familial.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 10 noiembrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul comunicării și negocierilor. Obții mai ușor ce-ți dorești, înveți, acumulezi informație și te concentrezi mai bine. La serviciu este recomandat să stai departe de bârfe și zvonuri, să nu duci vorbele, pentru că este posibil să-ți strici imaginea!

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul banilor pe care îi câștigi de la servciu și din alte activități extraprofesionale. Până pe 10 noiembrie este posibil să porți dialoguri sau negocieri pe tema salarizării, să iei decizii care schimbă modul de administrare al banilor pe care îi câștigi.

 

Scorpion

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul identității. Te bucuri de tranzitul planetei comunicării până pe 10 noiembrie, care va opera în avantajul tău în toate formele de comunicare, învățare, acumulare de cunoștințe și negociere. De asemenea, te poți baza pe intuiție atunci când iei decizii, pentru că aceasta va fi foarte accentuată.

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul subconștientului, introspecției și trecutului. Până pe 10 noiembrie vei avea tendința să stai mai mult retrasă, să analizezi, să meditezi și să identifici unde ai făcut greșeli, astfel încât să nu le mai repeți. Posibil să apară și parteneri din trecut, cu care ar trebui să ai o discuție și să închei o etapă.

 

Capricorn

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor. Până pe 10 noiembrie trebuie să fii atentă la felul în care comunici și negociezi proiectele în care te implici. Poți primi sfaturi utile de la prieteni și să faci strategii pe termen lung.

 

Vărsător

 

Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze, de astăzi, zodia Scorpion, respectiv sectorul carierei, imaginii și statutului profesional. Te va ajuta să-ți clarifici direcția în sectorul profesional. De asemenea, s-ar putea să vină oferte noi de serviciu, propuneri din partea superiorilor pentru a te imlica în noi proiecte, să preiei conducerea unei echipe sau foști angajatori vor să te convingă să accepți o ofertă. 

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul studiilor, perfecționării profesionale, filosofiei de viață, credințelor, călătoriilor și lărgirii orizonturilor cunoașterii. Până pe 10 noiembrie ar trebui să-ți concentrezi atenția să explorezi noi orizonturi și să lucrezi la îndeplinirea idealurilor, să identifici direcția în viață.

related posts

Modifică setările cookies