Horoscop zilnic 22 septembrie 2015. Leii au parte de o provocare, iar Pestii au parte de o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 septembrie 2015. 


Berbec

O prietena buna iti da o veste care nu te incanta prea mult. Este legat de domeniul financiar si pentru tine va fi o surpriza neplacuta. Daca iti doresti sa faci un credit sau sa imprumuti o suma mai mare de bani, azi vei descoperi ca nu iti va fi foarte usor.

Taur

Ai multa energie azi, asa ca ar fi bine sa o folosesti asa cum trebuie nu pe lucruri fara importanta. E posibil ca o situatie confuza sa te puna intr-o ipostaza mai putin placuta. Dar daca vei sti cum sa iti administrezi energia si sentimentele o vei duce la capat cu bine.

Gemeni

Desi se spune despre tine ca in general  esti o persoana cu picioarele pe pamant, azi nu se poate spune asta.  Azi esti predispusa sa traiesti ceva dezamagiri referitoare la planurile tale care ti se pareau extrem de realizabile, cand de fapt ele nu erau deloc asa. 

Rac

Azi prietenele tale nu vor avea o influenta pozitiva asupra ta pentru ca te vor indemna sa faci lucruri care nu te caracterizeaza si nici nu le vei simti aproape de tine. Azi trebuie sa te ocupi de responsabilitatile tale mai mult decat de obicei.

Leu

Astazi va trebui sa dovedesti de ce esti in stare cu adevarat la job. Accepta provocarea colegilor si arata-le ca esti un om de echipa valoros, care poate veni cu solutii salvatoare in momente de criza.

Fecioara

O persoana mai in varsta este alaturi de tine si ar fi bine sa nu incerci sa o alungi; asculta ce are de spus pentru ca ai de invatat foarte multe de la aceasta persoana. E adevarat ca nu stai prea bine cu nervii si nu ai rabdare deloc

Balanta

Nu vrei sa stai in casa, simti ca trebuie sa iesi, sa te distrezi. Atentie insa pentru ca ai predispozitii de a te certa cu cei apropiati si de a te da in spectacol. Mai bine ai opta pentru o seara linistita in familie.

Scorpion

O surpriza placuta azi de la persoana iubita sau de la un prieten drag. Trebuie sa fii atenta la sanatate - exista mici riscuri la care te expui, dar nu te alarma, un este ceva grav. Totul se poate rezolva daca iei masuri din timp. 

Sagetator

Niste sarcini casnice nu-ti vor fi pe plac si vei incerca sa te debarasezi de ele pentru ca azi mai degraba ai vrea sa faci o vizita la cosmetica, la hair stilist sau orice altceva care sa iti imbunatateasca imaginea. Vei lasa la o parte dezamagirile legate de partea amoroasa si vei incerca sa uiti trecutul. 

Capricorn

O zi cam agitata, dar in acelasi timp nu te vei plange pentru ca tu faci fata cu brio suprasolicitarilor. Te vei distra cu prietenii, vei avea parte de o seara interesanta si in acelasi timp vei avea capacitatea de a fi extrem de volubila si chiar vei face furori in anturaj cu farmecul tau. 

Varsator 

Nu este o perioada buna pentru Varsatori. Cel mai bine ar fi sa nu te simti persecutata pentru ca asta iti va strica nu numai imaginea in fata celorlalti, ci si imaginea pe care o ai despre tine. Varsatori sunt avantajati daca in activitatea lor curenta trebuie sa dea dovada de imaginatie si creativitate, pentru ca la acest nivel ei stau foarte bine. 

Pesti

Iti vei aduce aminte de aceasta zi multa vreme de acum inainte. O persoana draga iti va face o surpriza, care te va emotiona profund. Este important sa iti arati recunostinta fata de gestul ei.

related posts

Modifică setările cookies